yazılım soruınlaından çekniniyorum acıkcasıAz daha bütçe varsa 4060 yerine
![]()
INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Karti | ITOPYA
INTEL ARC B580 12GB GDDR6 192Bit Limited Edition Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile ARC B580 ITOPYA'dawww.itopya.com
olabilir ancak wattman tarzi seyle duydum amd kartlar da6700xt olabilir illa garantili olsun dersen rx 7600 alabilirsin ama 7600 ün ikinci eli pek haraketli değil satmak istersen zorlar biraz
wattman yenilerde çok yok diye biliyorum yaşamış biri olarak söylüyorum benim canımı hala sıkıyor ama benim kart 7 8 yıllık ve çıkan son orijinal driver yok 24 sürümü yüklü bende ama rx 570 için son driver 23 sürümlerinden biriydi. yani muhtemelen hiç olmaması gereken bir driver kullanıyorum ama olsunyazılım soruınlaından çekniniyorum acıkcası
Mesaj otomatik birleştirildi:
olabilir ancak wattman tarzi seyle duydum amd kartlar da
bir arkadasım 6650xt kuullanıyor ve yasıyorwattman yenilerde çok yok diye biliyorum yaşamış biri olarak söylüyorum benim canımı hala sıkıyor ama benim kart 7 8 yıllık ve çıkan son orijinal driver yok 24 sürümü yüklü bende ama rx 570 için son driver 23 sürümlerinden biriydi. yani muhtemelen hiç olmaması gereken bir driver kullanıyorum ama olsun. Bu arada benim wattman psu kaynaklı galiba onu değiştircem bu hafta muhtemelen.
teşekkürlerAmd ve intel serisinden anlamam. Ama nvidia da sana önerebileceğim bu fiyata bir 3060 var.
İki ilan da temiz görünüyor. Aşağıdaki linke tıklayarak bunun gibi birkaç ilan daha bulabilirsin.
kastettiğim yeniler rx 7000 serisi, 6000 serisini bilmiyorum çokta. Yinede 6000 serisinde yaşanmasıda can sıkıcıymış baya.bir arkadasım 6650xt kuullanıyor ve yasıyor
gerçekten çok kötü durum hala karta karar veremedim yalnızkastettiğim yeniler rx 7000 serisi, 6000 serisini bilmiyorum çokta. Yinede 6000 serisinde yaşanmasıda can sıkıcıymış baya.
3060 için 8k vermek bana mantıklı gelmiyor 8-10k bandında 3070 var ama o da 8gb vram sıkıntısıyla boğuşuyor. Zor seçim ya.Amd ve intel serisinden anlamam. Ama nvidia da sana önerebileceğim bu fiyata bir 3060 var.
İki ilan da temiz görünüyor. Aşağıdaki linke tıklayarak bunun gibi birkaç ilan daha bulabilirsin.