Neler Yeni

Mc afee virüs programı sınırsız lisans satın alınmış isteyen kullanabilir

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Tuğra Yıldız
yeni üye oldum için anlaşılan kimse inanmıyor bedava olduna neyse yapıcak bişi yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

cebinden para vermiyon kart bilgini girmiyon şifre girmiyon kim dolandırıcı oluyor dostum
sana dolandirici diyen olmadi oncelikle arkadas daha guvenli geldi demis cunku orada bir para odeniyor senin burada yaptigini insanlarin babasi yapmiyor belki buda suphe uyandirir forumda yenisin bir guvenirligin yok qr okuttuktan sonra ne olacagini anlatan bir video veya anlatimda olmadigi icin suphe duyduk.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mehmet beşli
sana dolandirici diyen olmadi oncelikle arkadas daha guvenli geldi demis cunku orada bir para odeniyor senin burada yaptigini insanlarin babasi yapmiyor belki buda suphe uyandirir forumda yenisin bir guvenirligin yok qr okuttuktan sonra ne olacagini anlatan bir video veya anlatimda olmadigi icin suphe duyduk.
Ekran görüntüsü 2025-03-19 032916.png

asus leptop alınca virüs programını geldi süresi dolunca satın aldım sınırsız lisans

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Emirhan
QR'ın gittiği link bu arkadaşlar, orijinal McAfee sitesi
Screenshot_20250319_033031_QR Scanner Pro.png

Sitedeki linkler de (Mobil için denedim) apk olarak indirmiyor, Play Store'a yönlendiriyor, yani güvenilebilir.
Sadece şahsi olarak içime sinmeyen taraf kendi e postamızı kullanamıyoruz, konu sahibinin hesabına cihaz ekle yöntemi ile bağlanmış oluyoruz. Hesaba eklenen cihazlara uzaktan erişim olarak nasıl bir yetkinlik var bilmiyorum, McAfee'yi daha önce hiç kullanmadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mehmet beşli
QR'ın gittiği link bu arkadaşlar, orijinal McAfee sitesi
Alıntıyı görüntüle

Sitedeki linkler de (Mobil için denedim) apk olarak indirmiyor, Play Store'a yönlendiriyor, yani güvenilebilir.
Sadece şahsi olarak içime sinmeyen taraf kendi e postamızı kullanamıyoruz, konu sahibinin hesabına cihaz ekle yöntemi ile bağlanmış oluyoruz. Hesaba eklenen cihazlara uzaktan erişim olarak nasıl bir yetkinlik var bilmiyorum, McAfee daha önce hiç kullanmadım.
Ekran görüntüsü 2025-03-19 033616.png

google playdan indirdiğin virüs programı e posta olmadan satın alman lazım e posta bu yüzden benim kulandım ürün sınırsız olduğu için bu şekilde kullanma sunuyor

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Emirhan
Bu arada güvenmeyenleri linkler, QR'lar ile uğraştırmamak için, daha şeffaf olması için bu kodu kullanmasını isteyebilirsiniz.

Abonelik Kodu: 792KYT2HDZVZLVRG

Kullanıcı programı kendi indirsin, giriş yapma kısmında zaten bir aboneliğim var seçeneğini seçerek kodu yapıştırsın, böylelikle size bir mail gidecek, maildeki kodu da kullanıcıya gönderin programa girerek oturum açsın.

Ne kadar iyi niyetli olsanız da bu tarz konularda, durumlarda şeffaflık çok önemli, kodu konunuza ekleyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mehmet beşli
Bu arada güvenmeyenleri linkler, QR'lar ile uğraştırmamak için, daha şeffaf olması için bu kodu kullanmasını isteyebilirsiniz.

Kullanıcı programı kendi indirsin, giriş yapma kısmında zaten bir aboneliğim var seçeneğini seçerek kodu yapıştırsın, böylelikle size bir mail gidecek, maildeki kodu da kullanıcıya gönderin programa girerek oturum açsın.

Ne kadar iyi niyetli olsanız da bu tarz konularda, durumlarda şeffaflık çok önemli, kodu konunuza ekleyebilirsiniz.
inanmayanlar genelde bu virüs programını kullanmamış olanlar ilk başta bende inanmazdım benim elimde olan bişi yok sınırsız cihaz erişimi sadece o epostada veriyor

pc versiyonuda var ister pc ister telefon ıos android farketmez

Satriani

80+ Silver
Bunlar arka planda ağırlık yapıyor, ezelden beri hep aynılar.
Akıllı kullanıcı için Windows'un kendi Defender'i her türlü yeterli.

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Emirhan
inanmayanlar genelde bu virüs programını kullanmamış olanlar ilk başta bende inanmazdım benim elimde olan bişi yok sınırsız cihaz erişimi sadece o epostada veriyor
Anladım hocam, sadece yol uzun ve karmaşık, konunuza dediğim kodu ekleyin, isteyen programı kendi istediği yerden indirsin yönlendirmeler olmadan, rahat hissetsin ve zaten bir aboneliğim var seçeneğini seçerek kodu yapıştırsın, kontrolün kendinde olmadığı izlemine kapılmaması daha sağlıklı olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mehmet beşli
Bunlar arka planda ağırlık yapıyor, ezelden beri hep aynılar.
Akıllı kullanıcı için Windows'un kendi Defender'i her türlü yeterli.

Anladım hocam, sadece yol uzun ve karmaşık, konunuza dediğim kodu ekleyin, isteyen programı kendi istediği yerden indirsin yönlendirmeler olmadan, rahat hissetsin ve zaten bir aboneliğim var seçeneğini seçerek kodu yapıştırsın, kontrolün kendinde olmadığı izlemine kapılmaması daha sağlıklı olur.
ben zaten resim koydum kendi aboneliğim oldunu :D

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Kardeşim benim madem ücretsiz veriyon madem bir şey kazanmıyon niye bu kadar savunuyorsun isteyen yapar isteyen yapmaz de geç

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Furkan Demirtaş
olum teşkilat mısınız siz

erencavdarr

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri