Neler Yeni

Öneri IDEFİX boykot listesine girdi

vsVens

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Özgür Özel İdefix'i boykot listesinde açıkladı. Kendilerini yandaş şirketlikle suçluyor. İdefix benim genelde tercih etmediğim bir şirketti zaten güvenilir veya ucuz bir site olarak hiç görmedim. Bundan sonrada pek işim olmayacak gibi duruyor.

elemin

80+ Bronze
Boykot edildi ama güzel bir indirim yapsalar kapış kapış alınır.O yüzden boykot bir yere kadar , gerçekten boykot edip indirimde bile almayan varsa da helal olsun.Ama bizim ülke şartlarında fırsatları kaçırmamak daha öncelikli bana kalırsa.

vsVens

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boykot edildi ama güzel bir indirim yapsalar kapış kapış alınır.O yüzden boykot bir yere kadar , gerçekten boykot edip indirimde bile almayan varsa da helal olsun.Ama bizim ülke şartlarında fırsatları kaçırmamak daha öncelikli bana kalırsa.
Bu tarz yandaş şirketler vergi indirimlerine tabi tutularak ayakta duruyor. Aldığınız 3 kuruş indirimi devlet sizden vergi olarak geri alır hayat standardınız sürekli düşer. İndirimli aldığınız şey enflasyonu yükseltir bunun farkında olarak alın.

elemin

80+ Bronze
Bu tarz yandaş şirketler vergi indirimlerine tabi tutularak ayakta duruyor. Aldığınız 3 kuruş indirimi devlet sizden vergi olarak geri alır hayat standardınız sürekli düşer. İndirimli aldığınız şey enflasyonu yükseltir bunun farkında olarak alın.
İki ucu boklu değnek

vsVens

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom