fazla geldiğinden kastınız nedir hocam ?tesekkur ederim son olarak 570 e 8gb in falza geldigini yazmislar bi kac yorumda bu konu hakkinda fikriniz nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ attigim ilanlara bakabilir misiniz
forumda yazmis biri chipsetimi kaldirmiyo vs yalan da olabilirfazla geldiğinden kastınız nedir hocam ?
fazla geldiğinden kastınız nedir hocam ?
Ben 2000'e rx580 almıştım 8gb olanından. Şuan 2. el durumu nasıl bilmiyorum ama rx580 4gb bulabilirsin rahatlıkla. 8gb 4gb çok takılma zaten bu kartların verebileceği performans ortada. Sıkı bi pazarlıkla 8gb düşürebilirsin bence.Arkadaşlar selam malum video sayesinde sistem toplama cabasina girdim rx570 4gb ile rx480 8gb arasinda vram harici cok bir fark varmi 1500 civarina rx570 almak mantikli mi
bahsettiğiniz şeyi bilmiyorum eğer demek istediğiniz şey wattman hatası ise evet bu serilerde yaşayabilirsiniz ama bu bütçede bunlardan iyi kart bulmanız zor. attığınız ilanla da ilgili yorum yapamam kartın test edilmesi gerek. ben bu serilerden kart alacaksam bilgisayarcılardan değil de direkt kullanıcıdan alırdım. satıcıların diğer ilanlarına bakın elinde fazla ekran kartı varsa miningli kartları satıyor olabilir. fiyatından bahsediyorsanız abartılacak bir fiyatı yok alınabilir.forumda yazmis biri chipsetimi kaldirmiyo vs yalan da olabilir
![]()
Sapphire Nitro Rx480 8 Gb 256 Bit
Bir Sorunu Kusuru Yoktur Korozyon Pas Vesaire Söz Konusu Değildir Ofisimizden Test Edip Alabilirsiniz 3 YILDIR Hizmek Vermekteyiz Dilerseniz Profilimizden Ürünlerimizi İnceleyebilirsiniz.www.facebook.com
Aynen öyle kesinlikle kullanıcıdan alın yoksa %99 ihtimalle miningli bitik bir kart alırsınız.bahsettiğiniz şeyi bilmiyorum eğer demek istediğiniz şey wattman hatası ise evet bu serilerde yaşayabilirsiniz ama bu bütçede bunlardan iyi kart bulmanız zor. attığınız ilanla da ilgili yorum yapamam kartın test edilmesi gerek. ben bu serilerden kart alacaksam bilgisayarcılardan değil de direkt kullanıcıdan alırdım. satıcıların diğer ilanlarına bakın elinde fazla ekran kartı varsa miningli kartları satıyor olabilir. fiyatından bahsediyorsanız abartılacak bir fiyatı yok alınabilir.
daha 3 gün önce kardeşime rx580 8 gb aldım 2000 TL'yeArkadaşlar selam malum video sayesinde sistem toplama cabasina girdim rx570 4gb ile rx480 8gb arasinda vram harici cok bir fark varmi 1500 civarina rx570 almak mantikli mi
Son attığın iyi görünüyorda kendi şehrinde yokmulenovo loq15
Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? https://www.letgo.com/ad/1694963890
Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? https://www.letgo.com/ad/1685252182 bu kayseride mesela nasil guvenicem
![]()
san attigim istanbul kucukcekmecede bende istanbuldayim ama miningli gibi satici profiline baktim biSon attığın iyi görünüyorda kendi şehrinde yokmu
istanbul bursa ikisi icin problem yokhangi şehirdesiniz ?