Fresh parfumler kalicilik ve yayilim acisindan daha zayiftir cok iyi perf beklemeyinErkek yazlık, gündelik kullanım için ferah ve temiz kokan, kalıcılığı ve yayılımı iyi olan parfüm muadilleri arıyorum. Bu tür parfümlerin uygun fiyatlı alternatiflerini önerir misiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.
hocam you muadiliymiş bu you kışlık değil mi ağır kaçmıyo mu yazlarıYaz kış Bargello 709 kullanıyorum hocam gayet memnunum.
Bargello 671’in hangi parfümün muadili olduğunu bulamadım, nasıl bir koku?671 bargello
Teşekkür ederim, bahsettiğim tarzda önerebileceğin kokular var mı? Varsa, kodlarını paylaşabilir misin?muscentin parfümleri var çok kaliteli muadilleri var bi bakmanı öneririm
Tom ford ombre leatherBargello 671’in hangi parfümün muadili olduğunu bulamadım, nasıl bir koku?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim, bahsettiğim tarzda önerebileceğin kokular var mı? Varsa, kodlarını paylaşabilir misin?
N046-Tabac Vanilla ve M011-Fahrennheit kullandım ikiside güzel kokular,arkadaşım polo blue kullanıyor o da memnun koku ve kalıcılıktanBargello 671’in hangi parfümün muadili olduğunu bulamadım, nasıl bir koku?
Teşekkür ederim, bahsettiğim tarzda önerebileceğin kokular var mı? Varsa, kodlarını paylaşabilir misin?
Teşekkürler, bakacağım.N046-Tabac Vanilla ve M011-Fahrennheit kullandım ikiside güzel kokular,arkadaşım polo blue kullanıyor o da memnun koku ve kalıcılıktan
ama uyarayım tabac vanilla çok ağır kokudur eğer hafif alıcam dersen fahrennheit al
Bu kışlık değil mi?Tom ford ombre leather
Yaz kış diye ayrımıyorym. Kokusu güzel olanı sıkıyorum. Bu ara bu hoşuma gittiTeşekkürler, bakacağım.
Bu kışlık değil mi?