forumdan alacak bir kişi bile yokLenovo L27E-40 27'' 4ms 100Hz (HDMI+VGA) Amd Freesync Va Panel Wled Monitör 67ACKAC4TK 4140 TL ye Düştü.
Alıntıyı görüntüle
Varsın kimse almasın ama herkes senin doğum gününü kutlasınforumdan alacak bir kişi bile yok
Yavhu ciddi bir indirim varmış paylaştım. İşe yaramaz ise yazmazsınız gerilere düşer konu. Yazdıklarınız yüzünden sürekli öne çıkıyor. Silme yetkim olsa silerim zaten. Kendi kendinize öne çıkarmayın işe yaramaz konuyu...
Azıcık da sen emek ver konu paylaş da faydalanalım reiiiiissssÇok ciddiymiş 100hz va panel 4bin lira
Azıcık da sen emek ver konu paylaş da faydalanalım reiiiiissss
Adamsın bir tanesin reisim. Bu işin piri sensin. Biz kim köpeğiz. Özür dileriz reiiisssPaylaşıyorum merak etme
Siz onu takmayın , konu açana laf etmek kadar saçma bir şey yok sanki kendi hayrınıza açıyorsunuzAdamsın bir tanesin reisim. Bu işin piri sensin. Biz kim köpeğiz. Özür dileriz reiiisss
Pirimizin egosunu tatmin etmek lazım. Reis de reis ona sormadan konu açan yanlış yapar. Bir tek o bilir. Bu forumun doğrucusu odur. Yaşa forzabagimlisiYazip durmayin olm heyecanlaniyorum monitor lazim