Neler Yeni

Masaüstü mü Laptop mu?

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
Bütçe
30000
Bütçe: 30000₺ (maksimum 35000₺)
Merhaba arkadaşlar kendime sistem almayı düşünüyorum. Fakat kısıtlı bir bütçem olduğundan dolayı nasıl bir şey alabilirim, kafa karışıklığı yaşıyorum.

Alacağım sistem ile günlük kullanım dışında oyunları da (Valorant, CS:GO, ETS2, GTA FiveM gibi) akıcı bir şekilde oynatabilecek bir sistem arıyorum.

Okul ve iş ortamında kullanmak, taşınabilir olduğundan laptop almak istiyorum. Fakat bütçeme uygun, upgrade etmek istediğim zaman edebileceğim masaüstü sistem de alabilirim. Bütçeme uygun hem laptop hem de masaüstü sistem kendimce buldum. Konu hakkında sizlerden de destek rica ediyorum.

Almak istediğim laptop
(maks bütçe 35000₺)

Almak istediğim masaüstü
(maks bütçe 35000₺)

Masaüstü sistemi 2x16 Corsair 5600MHz şekilde düzenlediğimde 29.559,82₺ tutuyor.

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Umut
Merhaba arkadaşlar kendime sistem almayı düşünüyorum. Fakat kısıtlı bir bütçem olduğundan dolayı nasıl bir şey alabilirim, kafa karışıklığı yaşıyorum.

Alacağım sistem ile günlük kullanım dışında oyunları da (Valorant, CS:GO, ETS2, GTA FiveM gibi) akıcı bir şekilde oynatabilecek bir sistem arıyorum.

Okul ve iş ortamında kullanmak, taşınabilir olduğundan laptop almak istiyorum. Fakat bütçeme uygun, upgrade etmek istediğim zaman edebileceğim masaüstü sistem de alabilirim. Bütçeme uygun hem laptop hem de masaüstü sistem kendimce buldum. Konu hakkında sizlerden de destek rica ediyorum.

Almak istediğim laptop
(maks bütçe 35000₺)

Almak istediğim masaüstü
(maks bütçe 35000₺)

Masaüstü sistemi 2x16 Corsair 5600MHz şekilde düzenlediğimde 29.559,82₺ tutuyor.
sürekli gezen biri değilseniz masaüstü daha mantıklı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de alıcağınız sistemin AMD olması daha iyi olur ilerde geliştirmeye daha açık olur

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sürekli gezen biri değilseniz masaüstü daha mantıklı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de alıcağınız sistemin AMD olması daha iyi olur ilerde geliştirmeye daha açık olur
Önerebileceğiniz hazır sistem var mı? Ya da toplama olarak önerebilir misiniz? Elimde m2 SSD ve boş kasa mevcut (psu yok)

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Umut

Almak istediğim laptop
(maks bütçe 35000₺)

Almak istediğim masaüstü
(maks bütçe 35000₺)

özelleştirmeler böyle yapılıp değerlendirilebilir başka arkadaşlarında öneri yapmasını bekle istersen daha iyi bir şeyler çıkabilir

Screenshot_20250404_114605_com.opera.browser.png

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Samet Albayrak
Yıllarca gaming laptopla oynayan biri olarak söylüyorum. Bilgisayara geçtikten sonra oyun oynadığımı fark ettim.

Gtx860m laptop ile başladım gtx3060 laptop ile bitirdim. Masa üstünde aldığım keyifi laptopta alamazsın. Laptop günde 1 saat oyun atan adam için ideal veya bir yere giderken canım sıkılmasın diyen adam için ideal.

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Umut
Önerebileceğiniz hazır sistem var mı? Ya da toplama olarak önerebilir misiniz? Elimde m2 SSD ve boş kasa mevcut (psu yok)
M2 SSD yeterli olur derseniz şöyle bir sistem topladım

https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-rgb-6000mhz-cl30-ddr5-expo-ram-pvvr532g600c30k-p-53873?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwhr6_BhD4ARIsAH1YdjD6GiTLSrSMHwdPS2xrvG9xPk7lndeFixiFvqh6BSCv7TpZ9iTrRQYaAph1EALw_wcB

toplamda 32.487 lira tutuyor değerlendirilebilir

Top Bottom