Neler Yeni

Gigabyte B550 GAMING X V2 Anakart Hangi BIOS sürümünü kullanmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Baran Dilek
Merhabalar. Yeni aldığım sistemimde, oyun performansını iyileştirmek için çeşitli güncellemeler yapıyorum ve sıra BIOS'a geldi. Oyun performansına pek etkisi olur mu bilmiyorum ama başlıkta belirttiğim anakartım için en iyi performansı alabileceğim sürüm nedir acaba?

Sistem:
Ryzen 5 5600
RX 6700XT
32 GB DDR4 3600MHz Fan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzenleme: Oyun performansını geliştirmeyecekse bile, sistemim için en optimize olacak sürümü arıyorum.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
baba merhaba
Merhabalar. Yeni aldığım sistemimde, oyun performansını iyileştirmek için çeşitli güncellemeler yapıyorum ve sıra BIOS'a geldi. Oyun performansına pek etkisi olur mu bilmiyorum ama başlıkta belirttiğim anakartım için en iyi performansı alabileceğim sürüm nedir acaba?

Sistem:
Ryzen 5 5600
RX 6700XT
32 GB DDR4 3600MHz Fan

Düzenleme: Oyun performansını geliştirmeyecekse bile, sistemim için en optimize olacak sürümü arıyorum.
bios sürümleri genelde en güncel versiyon öneriliyor. beta hariç onlar bozuk olabiliyor.

ThE LoSt

80+ Gold

Sistem:
Ryzen 5 5600
RX 6700XT
32 GB DDR4 3600MHz Fan

En güncel kararlı sürümü kullanabilirsiniz hali hazırda b550 aorus pro ac wifi modeline sahibim indirdim son sürümü ama yüklemek nasip olmadı sistemde genel anlamda bir sorun yok ise bios güncellemenizi tavsiye etmiyorum bu da aklınızda olsun ancak yeni bir ürün almışsınızdır var olan biosunuz ile uyumlu değildir bu tip durumlarda bios güncellemenizi tavsiye edebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,149
Üyeler
171,877
Son üye
cylnyns
Top Bottom