M Monright 80+ Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 18 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Eren Sengul 11 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar merhaba aranızda waizowl ogm pro v2 kullanan varmı deneyimlerini soylebilirse sevinirim
C CRXLER 80+ Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Taşkın Erdaş 5 Nisan 2025 #2 Monright yazmış: Arkadaşlar merhaba aranızda waizowl ogm pro v2 kullanan varmı deneyimlerini soylebilirse sevinirim Devamı için tıklayın... Hocam ben kullanıyorum. Şuan kullandığım mouse kendisi. 1 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum sadece skatezleri hassas. Şimdi onu arıyorum. Cam skatezler olur mu superglide ın emin değilim. Olursa almam lazım
Monright yazmış: Arkadaşlar merhaba aranızda waizowl ogm pro v2 kullanan varmı deneyimlerini soylebilirse sevinirim Devamı için tıklayın... Hocam ben kullanıyorum. Şuan kullandığım mouse kendisi. 1 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum sadece skatezleri hassas. Şimdi onu arıyorum. Cam skatezler olur mu superglide ın emin değilim. Olursa almam lazım