The Armory Pass alınmalı mı? (CS2 kasa açmak)

3. günden sonra oranlar kısılmış ve çıkan bıçakların da ruby / sapphire çıkma oranları düşürülmüş biz açtıktan sonra cs2 sayfasından açıklama yapıldı :D bizi beklemişler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen öyle ilk 2 gün açanlar yaşadı
Cumartesi 03.00de açtım total 20 kasadan 14.de geldi. İlk 10da sadece ump vardı.
1743961394366.png

Bu oyunda her hesaba farklı şans yükleniyor bence. Benim ana hesabımda 1600 saat cs var. Haftalık droplardan sürekli en ucuz item düşüyor. Bir de 2. hesabım var. Onda 150 saat falan var. Nerdeyse her hafta 2. hesabıma daha iyi droplar geliyor. Bu hafta mesela 2. hesabıma yeni gelen droplardan 1.5 dolarlık skin düştü. Ana hesabıma 0.3 centlik skin düştü.
bir hesapta 80 kasa vardı zaten 3 hesaptan açtık yine hiçbir şey yok :D , bence yeni hesaplara daha çok veriyor yeni başlayanlara falan bıçak çıkıyo sürekli
Cumartesi 03.00de açtım total 20 kasadan 14.de geldi. İlk 10da sadece ump vardı.
Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsun :D

Mantıklı hocam. 20 tane kasa alsam ne kadar kar ederim sizce?

Bir de hocam 40 yıldız kasması zor mu? Yani 2 tane operasyon bileti alsam 16 dolardan tüm kasaları satabilirim de açmadan. Yani ne tür görevleri oluyor tam olarak yıldız toplamak için?
Hocam haftalık kasalardan 36 dolar biriktirdiğinizden bahsetmişsiniz bence iki kez pass alın tüm yıldızlarla fever kasası mıydı prinstream awp nin çıktığı ondan alın ve saklayın sakın satmayın, 36 dolar biriktiren adam bu kasaları açmak için para da biriktirir sıfır yatırımla güzel şeyler çıkartabilirsiniz.

basın kasalara basıjnnnn basınnnn hacim lazım

Valla hocam geçen 24 kasa açtım bir eldiven bir bıçak aldım eldiveni vergiler dahil 72e sattım bıçak da vergiler dahil 18 e falan geldi. Tamamen şans işi

Ekler

• Screenshot_2025-04-06-20-41-34-639_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2025-04-06-20-41-34-639_com.google.android.apps.photos.jpg
    829.3 KB · Hit: 38
  • Screenshot_2025-04-06-20-41-06-935_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2025-04-06-20-41-06-935_com.google.android.apps.photos.jpg
    406 KB · Hit: 35
Hocam haftalık kasalardan 36 dolar biriktirdiğinizden bahsetmişsiniz bence iki kez pass alın tüm yıldızlarla fever kasası mıydı prinstream awp nin çıktığı ondan alın ve saklayın sakın satmayın, 36 dolar biriktiren adam bu kasaları açmak için para da biriktirir sıfır yatırımla güzel şeyler çıkartabilirsiniz.
Bilmiyorum. 2 tane bilet alıp kasasım var ama şansıma da güvenmiyorum. Kararsız kaldım açıkcası. Genelde Faceit oynuyorum arkadaşlarla. Bir de yarın takas banı kalkıyormuş hani kasa fiyatları iyice düşerse hiç mantığı yok gibi. Yarın duruma göre hareket edeyim diyorum en iyisi.

Valla hocam geçen 24 kasa açtım bir eldiven bir bıçak aldım eldiveni vergiler dahil 72e sattım bıçak da vergiler dahil 18 e falan geldi. Tamamen şans işi
Haydaaa. Hocam ya herkes de olur da bende olmaz ya. Ben biraz şansız adamım. Fazla param da yok bunlara girsem iyice üzülürüm. Sevindim ama güzel kazanç sağlamışsınız. Hayrını görün.

Bilmiyorum. 2 tane bilet alıp kasasım var ama şansıma da güvenmiyorum. Kararsız kaldım açıkcası. Genelde Faceit oynuyorum arkadaşlarla. Bir de yarın takas banı kalkıyormuş hani kasa fiyatları iyice düşerse hiç mantığı yok gibi. Yarın duruma göre hareket edeyim diyorum en iyisi.
Yani hazırda 36 doların var bence denemeye değer, awp için minimum 700 dolar diyorlardı sanki yanlış hatırlamıyorsam, yani alırsan sakın satma bence.

İlk günler oranlar çıkanlar iyiydi şimdi meh

Yani hazırda 36 doların var bence denemeye değer, awp için minimum 700 dolar diyorlardı sanki yanlış hatırlamıyorsam, yani alırsan sakın satma bence.
Yarın fiyatlar açıklandığında alayım en iyisi hocam. Yarın tekrar hortlatır mısın konuyu? Kesin alıp almamakla ilgili.

3. günden sonra oranlar kısılmış ve çıkan bıçakların da ruby / sapphire çıkma oranları düşürülmüş biz açtıktan sonra cs2 sayfasından açıklama yapıldı :D bizi beklemişler

aynen öyle ilk 2 gün açanlar yaşadı
Nerede yazıyor o açıklama?
Edit: Gönderinin altında yorum olarak gördüm.

Geri