Yardım Ekran kartı yamuldu yardımmmm

Yerine taktım şimdi çalıştırayimmi direk bişe yapmama gerek varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Taktım şimdi yapmam gereken bişe kaldımı biostan falan ?
Biosla hiçbir işin yok.

Tamam görüntü geldiyse bir problem olmaz.
Görüntü geldi masaüstü yani apu işlemci olmadığına göre ekran kartından görüntü vericek çalışıyom sanırım çok şükür (kasa yere düşünce gelen o korku) eşcşelcleşcşelcElclel inşallah bir şeyi yoktur performans düşüklüğü yaşamam

Ağam keske bu arkadasa birsey yedirip içirmeseydik Demirden sorun olmaz ya Ekran kartindan bagimsiz bi parca da anakartin o slotun klipsi gitmiş kart sabit duruyosa sorun yok ama

Geçmiş olsun. Öncesinde ekran kartı vidayla sabitlenmemiş sanırım, yoksa kolay kolay yerinden çıkacak bir parça değil.

Reis bi nebze olsun rahatladım sanırım kırık yok anakarttta
Bu ne ilginç bir tasarım 🤔 yok gibi duruyor evet sen düzelt demiri sonra yerine tak. Takarken tık diye bir kilitlenme sesi gelir zaten muhtemelen

Görüntü geldi masaüstü yani apu işlemci olmadığına göre ekran kartından görüntü vericek çalışıyom sanırım çok şükür (kasa yere düşünce gelen o korku) eşcşelcleşcşelcElclel inşallah bir şeyi yoktur performans düşüklüğü yaşamam
Bişey olmaz ekran kartı öyle fiziksel darbe ile performans düşüşü yalayacak bir şey değil. Giderse toptan gider genelde 😂 bu arada bir arkadaş " vidalamamış olabilir " yazmış çok mantıklı geldi sen ekran kartını monte ettikten sonra kasaya vidalamadın mı? Çıkması nerdeyse imkansız vidalıyken

Bu ne ilginç bir tasarım 🤔 yok gibi duruyor evet sen düzelt demiri sonra yerine tak. Takarken tık diye bir kilitlenme sesi gelir zaten muhtemelen

Bişey olmaz ekran kartı öyle fiziksel darbe ile performans düşüşü yalayacak bir şey değil. Giderse toptan gider genelde 😂 bu arada bir arkadaş " vidalamamış olabilir " yazmış çok mantıklı geldi sen ekran kartını monte ettikten sonra kasaya vidalamadın mı? Çıkması nerdeyse imkansız vidalıyken
vidalıydı zaten slottan cıktı assagı kaydı vidayı sonra actım

anakartta klips yok sanırım

vidalıydı zaten slottan cıktı assagı kaydı vidayı sonra actım

anakartta klips yok sanırım
Aklımızdaki deli sorulara ışık tutmuş oldun şimdi. Evet senin anakartta söküp takmak için kulakçık yok demek ki

bende de oldu o onda bişey yok elle düzeltion niye bu kadar stres yaptın ki?

kulaklık kablosuna takıldım kasa yere düştü ve ekran kartı yerinden çıktı vidayı söktüm elime aldım ve bi kısmı yamulmuş ne yapacağım lütfen yardımcı olun 2070super
eğer sadece o gri metal yamulduysa ve sistemine bir şey olmadıysa çok şanslısın demektir bu noktada yapabileceğin tek şey gri metali düzeltip sistemini kontrol ettikten sonra ççalışrtırmak ama hiç bir şeyin garantisi yok tabikide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,572
Üyeler
186,212
Son üye
faşu
Geri