Mantıklı Kanks Aferim 80+ Gold Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 5,266 10 Nisan 2025 #40 oguzz08 yazmış: hayatında kaç kere yasadım pakFOPDGSDG Devamı için tıklayın... Yamulan metal, ekran kartı değil
oguzz08 yazmış: hayatında kaç kere yasadım pakFOPDGSDG Devamı için tıklayın... Yamulan metal, ekran kartı değil
oguzz08 80+ Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 29 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim oguzz08 10 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #41 Mantıklı Kanks Aferim yazmış: Yamulan metal, e Mantıklı Kanks Aferim yazmış: Yamulan metal, ekran kartı değil Devamı için tıklayın... onu bende biliyordum olay o değil oyamuk demir yüzünden ekran kartı yerine oturmaz korkusu Devamı için tıklayın...
Mantıklı Kanks Aferim yazmış: Yamulan metal, e Mantıklı Kanks Aferim yazmış: Yamulan metal, ekran kartı değil Devamı için tıklayın... onu bende biliyordum olay o değil oyamuk demir yüzünden ekran kartı yerine oturmaz korkusu Devamı için tıklayın...
Mantıklı Kanks Aferim 80+ Gold Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 5,266 10 Nisan 2025 #42 Yine elle falan düzeltip vidalasan sorun olmaz
BabaVoss7 80+ Silver Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 2,867 10 Nisan 2025 #43 Kilit yerinde bi sıkıntı yok gibi oluyor bazıları alttan basmalı mandallı oluyor böyle. Bendeki bi kartta böyleydi sanırım. Arka metalden bieşy olmaz. İsterse kırılsın sadece sabit kalmaz
Kilit yerinde bi sıkıntı yok gibi oluyor bazıları alttan basmalı mandallı oluyor böyle. Bendeki bi kartta böyleydi sanırım. Arka metalden bieşy olmaz. İsterse kırılsın sadece sabit kalmaz