Çözüldü✓ 10 YIL ARADAN PC TOPLAMAK

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
120000
Herkese Selamlar, 10 yıllık emektar artık yorulunca kolları sıvamak zorunda kaldım ve yardımınıza ihtiyacım var :D
-
Kasa Rog Hyperion
PSU Rog Aura 850W
Anakart Rog B860-F
İşlemci Ultra 7 265k
RAM XPG Lancer Blade (2*16)*2
Soğutucu Rog LC III 360 ARBG LCD
Ekran Kartı Rog 3090
M2 XPG S70 BLADE 2TB*2
-
Rog takıntılı olduğum için 1 aylık araştırma sonucu maddi durumumu en dibine kadar zorlayarak bu listeyi verdim şu an yolda çoğu, bazı parçalarda 2. el, sizce uyumluluk sorunu çeker miyim, LC III ile işlemcim uyumlu mudur. Ya da PSU beni yarı yolda bırakır mı, yada gözünüze çarpan başka bir durum varsa yardımınızı rica ediyorum. 10 yıl sonra işler ne kadar zorlaşmış ya hu..

rog takıntını geç daha iyi bir sistem topla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ANKART

İŞLEMCİ

EKRAN KARTI

RAM

KASA

SSD

PSU

SOGUTUCU

HEPSİNİ BEYAZ SİSTEM YAPTIM

122.722 tl

4090 140k hocam 120k para değil gibi artık, paraysa da fakirliğin gözü kör olsun ne diyim :D
Hocam mesele 120k nın para olmaması değil. rog olsun diye topladığınız sistem. piyasayı takip etmesem de en kötü 9070xt li veya nvidia şart diyosanız da 5080li sistem toplardım.

Şimdiye kadar rog harici kullandığım her şey elimde patladı o sebeple ürkütüyor biraz diğer markalar :D
hocam 10 yıl aradan sonra pc topluyorsanız o kadar da rog hastası olduğunuzu düşünmüyorum açıkçası.

120 kya 5080li hazır sistem beklenebilirdi özelleştirmeleriyle kaliteli bi sistem alınmış olurdu

Şimdiye kadar rog harici kullandığım her şey elimde patladı o sebeple ürkütüyor biraz diğer markalar :D
alakasi bile yok rog tokatlayan bir sürü seri var msi bile daha iyi

bu işler şans işidir biraz Ahmet alırsın 3 günde patlar mehmet alırsın (daha dandik markadir) 20 yıl kullanırsın

120 kya 5080li hazır sistem beklenebilirdi özelleştirmeleriyle kaliteli bi sistem alınmış olurdu
benim topladım nasıl bi bak kanks

Hocam mesele 120k nın para olmaması değil. rog olsun diye topladığınız sistem. piyasayı takip etmesem de en kötü 9070xt li veya nvidia şart diyosanız da 5080li sistem toplardım.

hocam 10 yıl aradan sonra pc topluyorsanız o kadar da rog hastası olduğunuzu düşünmüyorum açıkçası.
5080 de 80k dan aşağı bulamadım hocam,

ANKART

İŞLEMCİ

EKRAN KARTI

RAM

KASA

SSD

PSU

SOGUTUCU

HEPSİNİ BEYAZ SİSTEM YAPTIM

121k