Beyler şu sistem nasıl sizce ? 🔥🔥

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
255
Beyler 2 gündür mağazalara teker teker girip her bir hazır sistemi en ince ayrıntısına kadar inceleyip eleye eleye alttaki sistemi ortaya çıkardım. Sizce nasıl ?

Sistemin özelleştirilmiş halinin fotosu altta. Sistemin orijinal halinin linki şu : https://www.incehesap.com/helios-platinum-tavsiye-sistem-fiyati-48972/

Adsız.png

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Fiyata tamamsan alınır parçalar güzel
Hocam fiyat beni aşmıyor fakat indirebilirsem bu rakamı daha az zorlanarak öderim. Sizce ne yapılabilir bu sisteme ? Veya başka sistem öneriniz var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ufak tefek değişiklikler yapip az daha aşağı çekebilirsin
Her türlü fikire açığım hocam. Sistemin orijinal linkini attım konu detayına. Sizce neler yapılabilir ?

Güzel güzel olmasına ama Çok para ya
hem 5080 hem 9800x3d hem de kaliteli parçalar olsun isteyince bu fiyattan aşağı sistem bulamadım hocam. Mutlaka birşeylerden ödün vermek gerekiyor. Ekran kartı ve işlemciden veremem. Parça kalitesini kısayim desem bu sefer de sistem kararlı çalışmaz diye korkuyorum.

yani 10k az para değil

Ekler

• Screenshot_2025-04-08-22-20-25-213_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-04-08-22-20-25-213_com.android.chrome.jpg
    465.1 KB · Hit: 63
yani 10k az para değil
Az önce bu sistemi elemiştim hocam. Aslında parçaların hepsine okeyim fakat ekran kartı ve işlemci bir tık beni soğuttu bu sistemde. Ekran kartı msi shadow ve bu modelin sıcaklığı baya yüksek sanırım. Youtube videosunda adamın biri almış tam yükte 78 dereceleri görmüş. Anakart olarak ise msi anakart kullanıyorum şuan ve son 2 senedir çok sıkıntı yaşattı bana. O yüzden msi markasından inanın hiçbir şey alasım gelmiyor. Fakat sizin bu sistemle benimki arasında da tabi 10 bin fark var az değil. Bir de şimdi farkettim. Sizin sistemde ram 32 gb. Benimkinde 64 gb hocam. Günümüzde 32 kafi aslında fakat ileriye dönük olması açısından 64 iyi olmaz mı ?

Az önce bu sistemi elemiştim hocam. Aslında parçaların hepsine okeyim fakat ekran kartı ve işlemci bir tık beni soğuttu bu sistemde. Ekran kartı msi shadow ve bu modelin sıcaklığı baya yüksek sanırım. Youtube videosunda adamın biri almış tam yükte 78 dereceleri görmüş. Anakart olarak ise msi anakart kullanıyorum şuan ve son 2 senedir çok sıkıntı yaşattı bana. O yüzden msi markasından inanın hiçbir şey alasım gelmiyor. Fakat sizin bu sistemle benimki arasında da tabi 10 bin fark var az değil. Bir de şimdi farkettim. Sizin sistemde ram 32 gb. Benimkinde 64 gb hocam. Günümüzde 32 kafi aslında fakat ileriye dönük olması açısından 64 iyi olmaz mı ?
elle toplasam bekler misin

ANKART

İŞLEMCİ

EKRAN KARTI

RAM

KASA

SSD

PSU

SOGUTUCU

HEPSİNİ BEYAZ SİSTEM YAPTIM

122.722 tl

Son düzenleme:

ANKART

İŞELMCİ

EKRAN KARTI

RAM

SSD

KASA

PSU

SOGUTUCU

HEPSİNİ BEYAZ SİSTEM YAPTIM

122.722 tl
Elinize sağlık. İnceledim şimdi sistemi. Öncelikle beyaz olmasına gerek yoktu hocam fiyatı daha da arttırmayalım.

Şu haliyle gayet güzel duruyor fakat aklıma yatmayan birkaç parça var.

Ssd'yi çıkalım direkt çünkü 1 tb var şuan elimde

Psu ve ram sanki olmamış gibi. Psu daha kaliteli bir şey alsam en azından kafam rahat olur. Ram olarak da 6000 mhz cl 30 dışına çıkmayı pek düşünmüyorum hocam AM5 sistem olacağı için.

Geri kalan parçalar gayet güzel duruyor çok teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,991
Üyeler
174,040
Son üye
Kayra Akg
Geri