- Reaksiyon skoru
- 9,666
@efebatiin bu adamda güzel topluyo toplarsa tabı@jombo Hocam fikirlerinizi büyük bir merakla bekliyorum. Bu forumun artık profu oldunuz. Bilmediğiniz bir şey yoktur diye düşünüyorum![]()
@efebatiin bu adamda güzel topluyo toplarsa tabı@jombo Hocam fikirlerinizi büyük bir merakla bekliyorum. Bu forumun artık profu oldunuz. Bilmediğiniz bir şey yoktur diye düşünüyorum![]()
msi mag a850GN'yi ilk defa duyuyorum hiç bir yerde de testini göremedim tier list'de yok onun harici parça kalitesi güzel olduğu için fiyata tamamım yani alınabilir.Beyler 2 gündür mağazalara teker teker girip her bir hazır sistemi en ince ayrıntısına kadar inceleyip eleye eleye alttaki sistemi ortaya çıkardım. Sizce nasıl ?
Sistemin özelleştirilmiş halinin fotosu altta. Sistemin orijinal halinin linki şu : https://www.incehesap.com/helios-platinum-tavsiye-sistem-fiyati-48972/
Alıntıyı görüntüle
Psu en önemli bileşen hocam. Ben o kadar dikkat etmemiştim. Tier listte yoksa hiç bulaşmayim ozaman. Hangi kasayı alayim sizce ?msi mag a850GN'yi ilk defa duyuyorum hiç bir yerde de testini göremedim tier list'de yok onun harici parça kalitesi güzel olduğu için fiyata tamamım yani alınabilir.
at bakam sistemin linkini bakayım kasalara.Psu en önemli bileşen hocam. Ben o kadar dikkat etmemiştim. Tier listte yoksa hiç bulaşmayim ozaman. Hangi kasayı alayim sizce ?
2 seçeneğim var hocam birisi msi diğeri fsp. Fakat fsp olanın tam modeli yazmıyor. Şu linke girin ve oradaki kasalardan ilk baştakine bakın fsp olana.at bakam sistemin linkini bakayım kasalara.
FSP'nin 850w olup bronze olan psusu 1 adet var bu sisteme C tier bir psu yakışmaz kendin farklı siteden sihirbaz ile toplamayı denedin mi ?2 seçeneğim var hocam birisi msi diğeri fsp. Fakat fsp olanın tam modeli yazmıyor. Şu linke girin ve oradaki kasalardan ilk baştakine bakın fsp olana.
![]()
Helios Platinum | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | Colorful RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Evet fsp'nin o psusu baya dandik hocam şimdi gördüm ben de. Farklı siteden toplamadım valla hocam sadece hazır sistemlere baktım. Hangi siteden toplayabilirim ?FSP'nin 850w olup bronze olan psusu 1 adet var bu sisteme C tier bir psu yakışmaz kendin farklı siteden sihirbaz ile toplamayı denedin mi ?
hocam kendin toplasan bile daha pahalıya denk geliyor psu a-GN de çok dandik duruyor kendin toplamaya kalkışsan 150k falan tutuyor eyvahlar olsunEvet fsp'nin o psusu baya dandik hocam şimdi gördüm ben de. Farklı siteden toplamadım valla hocam sadece hazır sistemlere baktım. Hangi siteden toplayabilirim ?
İncehesaptan kendim topladım şimdi dediğin gibi 150 binleri buldu. Öbür türlü de canlı bomba gibi psu'da oyun oynamaya korkarım ben havaya falan uçar kasa. Ne yapacam bilemedimhocam kendin toplasan bile daha pahalıya denk geliyor psu a-GN de çok dandik duruyor kendin toplamaya kalkışsan 150k falan tutuyor eyvahlar olsun
Yardımcı olabilir misin hocam ?Tek tek toplasan çok daha iyi parçalar takarsın çok zorlama olmuş incehesap elinde kalan parçaları bu sistemde pahalıdan itelemeye çalışmış 5080’in yanına
Etiketle beni sabah bakıcamİncehesaptan kendim topladım şimdi dediğin gibi 150 binleri buldu. Öbür türlü de canlı bomba gibi psu'da oyun oynamaya korkarım ben havaya falan uçar kasa. Ne yapacam bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yardımcı olabilir misin hocam ?
soğutucu olarak bunu öneririm