9k'ya işlemci önerisi(maximum 10k)

Yusuf5555

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
9000
Oyun için yeni bir işlemci alacağım render filan umrumda değil maximum bütçe 10k bana doğru düzgün bir işlemci önerin L3'ü filanda yüksek olsun.

12400 e çıkarsanız 9700x var

9600 bakın o zaman

7700 ya da 9600 hangisi daha ucuza düşerse

anakartın ne

Oyun için yeni bir işlemci alacağım render filan umrumda değil maximum bütçe 10k bana doğru düzgün bir işlemci önerin L3'ü filanda yüksek olsun.
Sıfırdan bir sistem mi kurulacak hali hazırda bir anakart var üzerine mi işlemci aranıyor yada hangi ekran kartı beslenecek vs gibi bilgiler verirseniz daha sağlıklı yorumlar gelecektir.

L3 Yüksek işlemciler x3d oluyor am5 platformunda o fiyatlara öyle bir işlemci yok am4 platformunda 5700x3d alabilirsin

sıfırdan mi sistem kuruluyor işlemci olarak 9600x alın

Sıfırdan bir sistem mi kurulacak hali hazırda bir anakart var üzerine mi işlemci aranıyor yada hangi ekran kartı beslenecek vs gibi bilgiler verirseniz daha sağlıklı yorumlar gelecektir.
Evet sıfırdan kurucam(bütçemi biraz daha zorlayabilirim)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,637
Üyeler
186,219
Son üye
Emre.47
Geri