O kadar bütçem yok maalesef12400 e çıkarsanız 9700x var
Sıfırdan bir sistem mi kurulacak hali hazırda bir anakart var üzerine mi işlemci aranıyor yada hangi ekran kartı beslenecek vs gibi bilgiler verirseniz daha sağlıklı yorumlar gelecektir.Oyun için yeni bir işlemci alacağım render filan umrumda değil maximum bütçe 10k bana doğru düzgün bir işlemci önerin L3'ü filanda yüksek olsun.
L3 Yüksek işlemciler x3d oluyor am5 platformunda o fiyatlara öyle bir işlemci yok am4 platformunda 5700x3d alabilirsinOyun için yeni bir işlemci alacağım render filan umrumda değil maximum bütçe 10k bana doğru düzgün bir işlemci önerin L3'ü filanda yüksek olsun.
sıfırdan mi sistem kuruluyor işlemci olarak 9600x alınOyun için yeni bir işlemci alacağım render filan umrumda değil maximum bütçe 10k bana doğru düzgün bir işlemci önerin L3'ü filanda yüksek olsun.
Evet sıfırdan kurucam(bütçemi biraz daha zorlayabilirim)Sıfırdan bir sistem mi kurulacak hali hazırda bir anakart var üzerine mi işlemci aranıyor yada hangi ekran kartı beslenecek vs gibi bilgiler verirseniz daha sağlıklı yorumlar gelecektir.