Turkcell vdsl turk telekom vdslden iyi midir? sizce?

Hocam Netspeed de 200 veriyor sadece bende zamanında manyak gibi bunları araştırdım.
Ya bana ping vermesin bide normal hız versin yeter simdi turknet müşteri hizmetlerini aradim vdsl varmi gecebilirmiyim dedim turk telekom portu kapatmis hizmet numarasi istedi ama bundan önce 2-3 tane daha intarnet sağlayıcısıni aradım hiçbiri böyle bir şey istemedi intarnette babamın üzerine kurulu olduğu icin sorgulattiramadim aksam ararım inşallah vardirda gecerim

Ya bana ping vermesin bide normal hız versin yeter simdi turknet müşteri hizmetlerini aradim vdsl varmi gecebilirmiyim dedim turk telekom portu kapatmis hizmet numarasi istedi ama bundan önce 2-3 tane daha intarnet sağlayıcısıni aradım hiçbiri böyle bir şey istemedi intarnette babamın üzerine kurulu olduğu icin sorgulattiramadim aksam ararım inşallah vardirda gecerim
Hocam direk olarak https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/
Buradan sorgulayıp sonucları ss atar mısınız ?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam direk olarak https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/
Buradan sorgulayıp sonucları ss atar mısınız ?
Screenshot_2025-04-27-17-38-31-759_com.android.chrome.jpg

Hata veriyor site hat böyle şansın
Yav 3lu prizin altından gri ipince bir kablo cikiyo

IMG_20250427_180449.jpg

IMG_20250427_180449.jpg

IMG_20250427_180449.jpg

@OverallTaken

Aynen hocam kaçak sizinki. Turknete durumu gösterin belki yardimci olur.
Kaçak derken nasil yani bunu nasıl düzelttirebilirim şikayet etmem gerekirmi

Bunu bağlamaya gelen yetkililermi yapmıştir böyle bişi varsa mahkemeye bile veririm öyle şeymi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,901
Üyeler
174,939
Son üye
cega0k
Geri