Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

hocam bu tarz satışı bile olmayan ürünleri nasıl güvenerek alıyorsunuz :)
Ben almadım ve pek tarzım da değil açıkçası Palocan :)
Fakat arkadaş aldıktan sonraki süreçte sıkıntı yaşadığını iletince test etmek istedim hazır işyerindeyken.. Arkadaş satıştan ziyade zevki anlamda almıştır zannımca..

hocam bu tarz satışı bile olmayan ürünleri nasıl güvenerek alıyorsunuz :)
çok satışı olan başka saatler vardı 1 ay oldu olmadı hep satıştan kalktı
anneme alıcam içinde kaldı 2dir al al diyor iptal oluyor.Silikon kayışlı baktım ondan dolayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beğenirse adam akıllı Türkiyeden bir şey alırım takacağından değil.

Bu ürün üretimden kaldırıldı diyor ekleyemiyorum yalan olmasın

Grewlan marka kendi resmi satıcısı satıyordu mağazada gözükmüyor

Bu kargo kısıtlamaları bana mı denk geliyor anlayamadım.
Keşke tüm urunlerimde bana bunu yapsalar 🤣 bu aslında çok büyük bir nimet.

Farm**** e niyetlenenlere gelsin. 😂 İsmi sansürleyinde mağdur etmeyelim.

Ekler

• Screenshot_2025-05-03-20-41-04-304_com.einnovation.temu.webp
    Screenshot_2025-05-03-20-41-04-304_com.einnovation.temu.webp
    104.1 KB · Hit: 52
  • Screenshot_2025-05-03-20-43-05-775_com.einnovation.temu.webp
    Screenshot_2025-05-03-20-43-05-775_com.einnovation.temu.webp
    81.4 KB · Hit: 53
2 hafta sonra 0,001 eksik heycanlımısın
Şuan benimkisi öyle:) Olur da 4. kez zafere ulaşırsak bu sefer sirf sizin merakınızı gidermek için aşama aşama ss lerini buradan paylaşırım dostlar

Şuan benimkisi öyle:) Olur da 4. kez zafere ulaşırsak bu sefer sirf sizin merakınızı gidermek için aşama aşama ss lerini buradan paylaşırım dostlar
Umarım imkansızı başarırsın hocam :)

Umarım imkansızı başarırsın hocam :)
Valla ittire ittire son 1 küsur yılda 258 kişilik bir dev ekiple daha önceki benzeri versiyonu da dahil olmak üzere 19 kez aldık, ben de bu vesileyle 3 kez yararlandım ama alana kadar neler çektik anlatsak halimize acırsınız..

Günde kesintisiz minimum 8 saat sadece buna ayırdığımız süreydi, ne gecemiz kaldı ne gündüzümüz diyim gerisini siz düşünün... O zamanlar ile firma işbirliğimiz tam oturmamıştı, doğal olarak da uygulanan kampanya parametrelerini önceden öğrenme ve bilme şansımız yok denecek kadar azdı, TS ekibimize kampanya kaynak kodlarını takip adına işlem önceliği de vermedik çünkü hem önceliklerimiz farklıydı hedefimizde agresif ticaret daha ön plandaydı hem de fayda maliyet olarak elzem bir durum olarak görmüyorduk.

Tabi derelerden çok sular aktı geçti.. Şimdi her anlamda daha sağlam pozisyondayız ve üstelik süreç içinde hem ticaret hem de karşılıklı ziyaretlerle güçlenen bir işbirliğimiz oluştu..

Ezcümle hareket alanımız genişledi, ilgi alanlarımız etki alanlarımıza dönüşür oldu..

Kusura bakmayın arkadaşlar tek seferde göndermeme izin vermediği için parça parça yazarak gönderebildim.. Sanırım forumu yenilediklerinde ya hatayla ya da bilerek değişiklikler yapmışlar çünkü tek parçada yazıp göndermek istediğimde spam niteliğinde tarzında hata mesajıyla karşılaşıyorum, bilmiyorum sizde de benzer durum var mı?

Son düzenleme:
Valla ittire ittire son 1 küsur yılda 258 kişilik bir dev ekiple daha önceki benzeri versiyonu da dahil olmak üzere 19 kez aldık, ben de bu vesileyle 3 kez yararlandım ama alana kadar neler çektik anlatsak halimize acırsınız..

Günde kesintisiz minimum 8 saat sadece buna ayırdığımız süreydi, ne gecemiz kaldı ne gündüzümüz diyim gerisini siz düşünün... O zamanlar ile firma işbirliğimiz tam oturmamıştı, doğal olarak da uygulanan kampanya parametrelerini önceden öğrenme ve bilme şansımız yok denecek kadar azdı, TS ekibimize kampanya kaynak kodlarını takip adına işlem önceliği de vermedik çünkü hem önceliklerimiz farklıydı hedefimizde agresif ticaret daha ön plandaydı hem de fayda maliyet olarak elzem bir durum olarak görmüyorduk.

Tabi derelerden çok sular aktı geçti.. Şimdi her anlamda daha sağlam pozisyondayız ve üstelik süreç içinde hem ticaret hem de karşılıklı ziyaretlerle güçlenen bir işbirliğimiz oluştu..

Ezcümle hareket alanımız genişledi, ilgi alanlarımız etki alanlarımıza dönüşür oldu..

Kusura bakmayın arkadaşlar tek seferde göndermeme izin vermediği için parça parça yazarak gönderebildim.. Sanırım forumu yenilediklerinde ya hatayla ya da bilerek değişiklikler yapmışlar çünkü tek parçada yazıp göndermek istediğimde spam niteliğinde tarzında hata mesajıyla karşılaşıyorum, bilmiyorum sizde de benzer durum var mı?
Hocam neden böyle seyler yapma gereksinimi duyuyorsunuz ki isiniz nedir merak ettim doğrusu. Yani bireysel bir musteri boyle seylerle ekip olarak uğraşmaz çünkü. Ayrica boyle bir ekipçe bu işlerle neden uğraşılsin ve aşırı zaman harcama riski alinsin onuda anlamış değilim kusura bakma merakımdan soruyorum 😅

Hocam neden böyle seyler yapma gereksinimi duyuyorsunuz ki isiniz nedir merak ettim doğrusu. Yani bireysel bir musteri boyle seylerle ekip olarak uğraşmaz çünkü. Ayrica boyle bir ekipçe bu işlerle neden uğraşılsin ve aşırı zaman harcama riski alinsin onuda anlamış değilim kusura bakma merakımdan soruyorum 😅
Bu işin ticaretini yapiyor diye biliyorum

Ti
Bu işin ticaretini yapiyor diye biliyorum
Ticarette yapilsa temuya güvenerek ticarete atilinmaz herhalde diye düşünüyorum😅 o yüzden merak ettim yani nasil bir iş ki sadece temu icin bile 200 küsür ekip vs kampanya takibi, kontrolü vs yapma muhabbeti dönebilip bunun riskini alip zamanını sadece buna yoğunlastirabiliyor şaşkınım ve meraklıyım 🤔

İlk defa 1800 verdi. İlkinde 500 geçip %4+10 alsam. İkincisinde %6 veriyor mu eğer öyleyse ikincide de 600 geçerim

Bir de yine 10+30 dakika var. Süre bitince sıkıntı olmaz umarım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,496
Üyeler
173,384
Son üye
gkalafats