35k Toplama Sistem onerisi

Wearm

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
35000
Yeni bir sisteme geçeceğim toplama olarak hazirladim sizce nasil? Baska onerdiginiz sistem varsa bakarim.

Hocam SSD için 500GB yetersiz. Anakartında giriş seviyesi. Bir üst modeli B650M daha iyi olacaktır. PSU ise daha güvenilir bir marka ile değişmeli.

Yeni bir sisteme geçeceğim toplama olarak hazirladim sizce nasil? Baska onerdiginiz sistem varsa bakarim.
kesinlikle 500 gb ssd yetersiz ben de bütce çıkmadıgı için aynı şeyi yaptım cs valo gta battlefied 5 yer bitti zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam PSU işi şakaya gelmez.
üstat bende msı a520m-a pro ana kartı var 1 adet m2 takılı üstünde 2. bir m2 için pcı-e aparatı alıp kullana blirmiyim

Hocam evet, ikinci M.2’yi takmak için PCIe aparatı alıp kullanabilirsin, ama bir iki şeye dikkat etmen lazım. Anakartında ekran kartının altındaki PCIe slot boşsa, o slota bu aparatı takabiliyorsun. Taktığın M.2 SSD’nin NVMe tipi olması lazım, SATA olanlar bu aparatta çalışmaz. Eklediğin diski normal veri diski olarak kullanırsın, oyun falan atılır rahat. Ama Windows’u oraya kurmak istersen BIOS desteklemeyebilir, garanti veremem. Kısacası: Aparatla ikinci NVMe SSD takabilirsin, çalışır. Yeter ki SATA olmasın ve boş slotun olsun.

bence ekran kartını 2. el alıp diğer parçalara daha çok yatırım yap 7700xt'yi 2. elde 12-13k da bulabilirsin.
psu değişirsen daha iyi olur
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...gold-rainbow-siyah-kasa-fiyati,511196903.html kasa+psu direkt böyle alabilirsin.

bence ekran kartını 2. el alıp diğer parçalara daha çok yatırım yap 7700xt'yi 2. elde 12-13k da bulabilirsin.
psu değişirsen daha iyi olur
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...gold-rainbow-siyah-kasa-fiyati,511196903.html kasa+psu direkt böyle alabilirsin.
Hocam maalesef 2. El alamam. Hazir sistem olarak da bunu buldum. Nasildir?

psu harici iyi sistem , 2x16 ram de alırsan tadından yenmez.
Teşekkürler hocam iyzico hakkında bir bilginiz var mi %10 indirim ile ilk siparise 500 indirimi kullanicagim da 35k civarina geliyor.

Geri