2k monitör almayı planlıyorum ama bilgim yok

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar bunu çokça sorguladım testleride izledim fakat hala kafamda tam oturmadi sanırım takıntıdan
Sistemim 306012gb Intel i313100f ram16gb 3200mhz
Almak istediğim monitör Dell Alienware AW2724DM 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Bir çok yerde sordum ama hep arada kalan cevaplar geldi bu forumada sormak isterim
Sistemim 1 1bucuk yıllığına 1440pyi kaldırırmi geçmeli miyim çünkü suanki çıkan ekran kartları pek hoşuma gitmedi kronik sorunları olsun nvdianin onemsemeyişi olsun boşa para vermek istemiyorum şuan MSI pro mp251 monitörü kullanıyorum genellikle CS ve hikayeli oyun oynayan biriyim sizce yeni monitöre gecmelimiyim yoksa 1080p daha kaliteli bir monitormu bakmalıyım yada bu gösterdiğim monitörü almalımiyim

Arkadaşlar bunu çokça sorguladım testleride izledim fakat hala kafamda tam oturmadi sanırım takıntıdan
Sistemim 306012gb Intel i313100f ram16gb 3200mhz
Almak istediğim monitör Dell Alienware AW2724DM 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Bir çok yerde sordum ama hep arada kalan cevaplar geldi bu forumada sormak isterim
Sistemim 1 1bucuk yıllığına 1440pyi kaldırırmi geçmeli miyim çünkü suanki çıkan ekran kartları pek hoşuma gitmedi kronik sorunları olsun nvdianin onemsemeyişi olsun boşa para vermek istemiyorum şuan MSI pro mp251 monitörü kullanıyorum genellikle CS ve hikayeli oyun oynayan biriyim sizce yeni monitöre gecmelimiyim yoksa 1080p daha kaliteli bir monitormu bakmalıyım yada bu gösterdiğim monitörü almalımiyim
RT 3060 ile 2k oyunda ortalama 60 70 FPS alırsın. Yani monitöre boşa para vermiş olursun önerim iyi bir 1080p alman

RT 3060 ile 2k oyunda ortalama 60 70 FPS alırsın. Yani monitöre boşa para vermiş olursun önerim iyi bir 1080p alman
Online oyunlardami yoksa hikayelimi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeni tam yazmadığın için bilemedim, düşündüğün monitör bandında mı istiyorsun? Daha ne kadar çıkabilirsin? Ya da o monitör bandına zorlaya zorlaya mı çıkıyorsun bilmiyorum ama tam f/p olarak;

Bunu önerebilirim. 2k, 0.5 MS, 180 Hz, Pivot, IPS panel. Mis gibi monitör.
Hocam gösterdiğim monitör için bütçem var taksit ile Alicam ama sistemim 1 yıl falan beni idare eder mi? 2k da sorum bu mesela şuan csde 250 290 fps alıyorum düşük ayarlarda bu çok dusermi yada hikayeli oyunlarda ultra veya yüksek ayarlarda sabit 48 55 arası fps alirmiyim

Hikayeli oyunlarda 50 alabilirsen minimum oynama FPS değeri o bence zaten. Onun altında sıkıntı çekersin. Ama sisteminde oynayabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,198
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri