Kiritoほ

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• RX 6600'den 3070Ti'a geçtim performans anlamında dağlar kadar fark var fakat değinmek istediğim farklı bir konu var
    AMD'deyken 22.3.1 22.1.2 gibi sürücülerde sorun yaşamazken son sürücülerin bazılarında problemler yaşıyordum ama mesela son çıkan bir sürücüde öyle aman aman bir problem yaşamamıştım
    https://forum.donanimarsivi.com/kon...-sueruecuesue-yayinlandi.613573/#post-5936053 mesela bu konuda ki sürücüde bir problem yaşamamıştım
    Ama şimdi Nvidia tarafına bakıyorum tıpkı AMD'de olduğu gibi önce ki WHQL sürücülerinde sorun yok ama mesela Geforce Experience içinde ki sana önerdiği son sürücüyü kurunca bir takım problemler başlıyor yaşamış olduğum 2 net problem var:
    -Cyberpunk 2077'de Map Sıkıntılı
    -120FPS Sabit oynama sorunu
    Tabi ki elimde şuan bütçe sıkıntısından kaynaklı 1080p 60hz bir monitör var ama 120FPS sabit oynamak istemiyorum ben belki değil mi
    Bir önce ki sürücüye geçip hemen sorunu çözdüm fakat demek istediğim şu aslında AMD'de tıpkı Nvidia gibi şuanda eskiden çıkarmış olduğu bazı sürücülerde sorun yokken genelde yeni çıkarmış olduğu sürücülerde sorun yaşanıyor ama AMD şuan eleştiri altında driver konusunda ve çoğu insan tarafından tercih edilmiyor bu bana çok garip geliyor açıkcası
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,748
Üyeler
193,610
Son üye
yalniz piyon