Kiritoほ 5 Haziran 2023 Şaka gibi bir de eleştiri bekliyor dün aynı fiyatta olan şeyi indirim diye bugün paylaşırsan eleştiri yapmam ben sana
Şaka gibi bir de eleştiri bekliyor dün aynı fiyatta olan şeyi indirim diye bugün paylaşırsan eleştiri yapmam ben sana
Kiritoほ 5 Haziran 2023 Abdullah abi şaka yapıyor sanırım kaç gündür aynı fiyatta olan modeli indirim diye mi paylaştı bana mı öyle geliyor
Abdullah abi şaka yapıyor sanırım kaç gündür aynı fiyatta olan modeli indirim diye mi paylaştı bana mı öyle geliyor
Kiritoほ 22 Mayıs 2023 Hepinizden "Sinan Oğan"a oy vereceğim dediğim için özür diliyorum Oyumu KK'dan yana kullanmıştım zaten ama gerçekten son raddeye kadar bu adama inanmıştım yanılmışım özür dilerim
Hepinizden "Sinan Oğan"a oy vereceğim dediğim için özür diliyorum Oyumu KK'dan yana kullanmıştım zaten ama gerçekten son raddeye kadar bu adama inanmıştım yanılmışım özür dilerim
Kiritoほ 5 Şubat 2023 Direksiyon sınavını da geçtiğime göre artık 2 3 güne motorumu kullanmaya başlayabilirim ehehe

Reaksiyonlar: Kiritoほ