Donanım Arşivi Forum

Greewe
Greewe
Ego
mladamla
mladamla
Kurallarda eleştirmek yasak gibi bir şey yazıyodu sanırım.
  • Beğen
Reaksiyonlar: cici
Greewe
Greewe
Ego işte
Halsiz
Halsiz
evet yaw eskiden eleştiren ban yemiordu die biliorum bide rev bu 5. banı olsa gerek xd
Mertpk
Mertpk
2022 de katilmissin nasil biliyosun
Greewe
Greewe
Eleştiriye katlanamayıp ban atmak cidden acizlik ya
FronX
FronX
artık forum çok sıkıcı oldu valla milenix falan da gitti forum değiştirsek az mesaj olduğu için bilgisiz muamelesi yiyecez ama burada da yapacak bir şey kalmadı pek
@Greewe sen bizim ilk tanıstığımız forumda hala aktif misin ben çok uzun zaman oldu oraya girmeyeli orda durumlar nasıl(orası hep sıkıcı gelmişti ama)
Greewe
Greewe
Başlarda ekipman konusunda ezberleri bozduğum için bana karşı aşırı büyük bir kitle vardı, şimdi kalmadı. Sahuraka felan artık anlıyor gayet ama hala aktiflik konusunda geride. Orada olan samimiyet daha başka forumda görmedim, belki büyük olsa forum olmazdı bilemiyorum. Ekipman konularına sadece ben bakıyorum diğerlerinede bakan var işte. Az mesaj olduğu için bilgisiz muamelesi yemek umrunda olmasın, ben o foruma girip bir sürü tartışma yapmasam o forum ekipman konusunda bir çöplük olucaktı, çok kişi bilgilendi o forumda. Aktiflik hariç ortam iyi ama aktiflik cidden yerlerde
FronX
FronX
aktiflik çok az var konu açan yok doğru düzgün orda
yesil forum nası biliyon mu az once gordum seni 20 mesajın mı ne vardı
Greewe
Greewe
Bulaşmak istemiyorum çünkü bilen bilmeyen atlıyor kimseye bir şey anlatamıyorsun
  • Beğen
Reaksiyonlar: FronX
FronX
FronX
2,5k mesajım var 1 tane bile uyarım yok
eğer uyarı yersem büyük ihtimal bende eleştiriden yerim çünkü gerçekten bazen yaptıkları şeyler iyi olmuyor ve bunu çok iyiymiş gibi gösteriyorlar
gerçekten de çıkardıkları çok mükkemmel sistemler olsada bazıları beklentinin çok altında kalıyordu
  • Beğen
Reaksiyonlar: Greewe
EpicAykut
EpicAykut
onu söyleyemiyoruz maalesef
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: FronX
Halsiz
Halsiz
@METSHEESH sen beni nie her fırsatta gömüorsun anlamadım hyr bi garezin mi var bana yoksa insanlarla uğraşmak hoşuna mı gidior
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Mertpk
Mertpk
Mertpk
hayir sadece gercekleri soyluyorum
  • Beğen
Reaksiyonlar: Halsiz
Geri