artık forum çok sıkıcı oldu valla milenix falan da gitti forum değiştirsek az mesaj olduğu için bilgisiz muamelesi yiyecez ama burada da yapacak bir şey kalmadı pek @Greewe sen bizim ilk tanıstığımız forumda hala aktif misin ben çok uzun zaman oldu oraya girmeyeli orda durumlar nasıl(orası hep sıkıcı gelmişti ama)
Başlarda ekipman konusunda ezberleri bozduğum için bana karşı aşırı büyük bir kitle vardı, şimdi kalmadı. Sahuraka felan artık anlıyor gayet ama hala aktiflik konusunda geride. Orada olan samimiyet daha başka forumda görmedim, belki büyük olsa forum olmazdı bilemiyorum. Ekipman konularına sadece ben bakıyorum diğerlerinede bakan var işte. Az mesaj olduğu için bilgisiz muamelesi yemek umrunda olmasın, ben o foruma girip bir sürü tartışma yapmasam o forum ekipman konusunda bir çöplük olucaktı, çok kişi bilgilendi o forumda. Aktiflik hariç ortam iyi ama aktiflik cidden yerlerde
2,5k mesajım var 1 tane bile uyarım yok
eğer uyarı yersem büyük ihtimal bende eleştiriden yerim çünkü gerçekten bazen yaptıkları şeyler iyi olmuyor ve bunu çok iyiymiş gibi gösteriyorlar
gerçekten de çıkardıkları çok mükkemmel sistemler olsada bazıları beklentinin çok altında kalıyordu