Faruk1986 5 Ekim 2024 Ülkenin her iline en az bir üniversite kampüsü büyüklüğünde cezaevleri açmak gerekiyor. Bu yol yol değil.
Ülkenin her iline en az bir üniversite kampüsü büyüklüğünde cezaevleri açmak gerekiyor. Bu yol yol değil.
Faruk1986 4 Ekim 2024 Olm bu tinerciler neden sağda solda geziyor Allah kahretsin ya. Kopartmış kafasını ölmüş kız.
Faruk1986 4 Ekim 2024 Olm millette harbi yüksek derecede B12 sorunu var adamlara korna basıyorsun kalkana kadar ışık yanıyor ben önde olsam launch control yapıyorum diğerleri 1 km beride kalıyor
Olm millette harbi yüksek derecede B12 sorunu var adamlara korna basıyorsun kalkana kadar ışık yanıyor ben önde olsam launch control yapıyorum diğerleri 1 km beride kalıyor
Faruk1986 30 Eylül 2024 Fenerbahçe ne kadar kaybetse de şöyle bir rezilliğe karışmaz mesela ondan feneri tutuyoruz.
Faruk1986 27 Eylül 2024 3 ekimde cem garipoğlu mezarı açılacak. Cumhuriyet tarihinin en büyük skandalını göreceğiz.
Faruk1986 27 Eylül 2024 Köy imamlığı dream meslek adamın haftada yarım saat mesaisi var sadece cuma günü geliyor camiye ezan desen o da hoparlörle zaten.
Köy imamlığı dream meslek adamın haftada yarım saat mesaisi var sadece cuma günü geliyor camiye ezan desen o da hoparlörle zaten.