• Polisler tinerciden kaçıyor kamera kaydı olmasa inanmazsın nasıl bir eğitim alıyor la bunlar
    1000050926.jpg
    Faruk1986
    Faruk1986
    @BixiBlake vursa iki soruşturma geçirir biter adam polisi yakalayıp çalıların oraya çekiyor bunlar ot gibi bakıyorlar anlamadım gitti ya.
    B1L0
    B1L0
    Adamın kendinde gördüğü hakkı polisler de kendinde görebilse ne polisler kaçar ne adam böyle bir şeye yeltenebilir.
    Faruk1986
    Faruk1986
    Ulan bir de birini yakalamış 7 kere bıçaklamış öbürküler öylece bakıyorlar
    Olm nasıl bir odaymış lan bu kimse bilmiyor sadece semih mi biliyor
    1000050916.jpg
    Vesselam
    Vesselam
    Etkileşim için saçma haber paylaşıyorlar işte iki cinayet arasında yarım saat var diyorlardı 4 saat nasıl geçirecekler?
    Bizim kuşak niye bu kadar anormal lan. Ulan bunca olayın ardından en azından 3 4 tane büyük eylem düzenlenmeliydi. Kimse suya sabuna dokunmuyor herkes apolitik. Onu geçtim kimsenin bir amacı ve gayesi de yok. Starbucks'a falan gidip kız kovalıyorlar ya da akşama kadar Insta'da takılıyorlar. Çalışma icraat kovalama merakı kimsede yok. Ulan hiçbir şey yoksa bile insanda ülkeyi gezme merakı olur o da yok. Sabah akşam evdeler. 3 4 ağaç için kaos çıktı bu ülkede ama o olayların on katı yaşanmasına rağmen tık yok. Robot gibi nesil olduk.
    BixiBlake
    BixiBlake
    Sistem bizi maymuna çevirdi
    Ernest Muçi
    Ernest Muçi
    Popüler kültür kör etti ergenleri ergenleri de demiyim 20-30yaşlarında koca erkekler cafelerde yatıp kalkıyor resmen
    Faruk1986
    Faruk1986
    @Ernest Muçi böyle dediğin gibi 25 yaşında bir tipe denk geldim adama ne yapcam diyom ticaret kovalıcam biraz diyor bu da motivasyon sayfaları etkisinde kalmış tiplerden. İnşallah yapar o ayrı da demek ayrı yapmak ayrı.
    Ülkede felaketlerin ardı arkası kesilmez
    O sırada Özgür ve Tayyar: Piyanist bana bırak
    Şu mevzuyu konuşmak için cidden iyi zamanlama.
    1000050405.jpg
    • Hahaha
    • Kızgın
    Reaksiyonlar: Dontaçhi, java ve Che_
    Marshal
    Marshal
    Aynen laz, gürcü, arap, boşnak, arnavut, ermeni, rum ve yahudi milletvekilleri de olmalı
    java
    java
    hayatimda bir tane zeki roman gormedim
    Faruk1986
    Faruk1986
    @java buralardaki hırsızlık vakalarının neredeyse %100'ü romanlarda
    • Beğen
    Reaksiyonlar: java
    Taciz, Tecavüz, Hırsızlık, Fuhuş vs:Tahliye
    Vladimir Putin'e küfür etmek:3 Yıl hapis
    Welcome to sirkiyye
    Olm kanunlarda Putin'e küfür eden adamın bile cezalandırılması var ama taciz tecavüz suçu işleyen adama ceza yok. Bence şu ülkeyi geç olmadan terk etmek gerek.
    Putin'e küfreden adamı buna dayanarak hapse atmışlar. 70 suç kaydı olan adam bu hızda yakalanmıyor. Harbi muz cumhuriyeti burası.
    1000050278.jpg
    BixiBlake
    BixiBlake
    Tost ifadesi dikkat çekti yani diyor ki düşman ülkelere sövmek serbest
    Faruk1986
    Faruk1986
    @BixiBlake Bu adam bizim askerleri bombaladı nasıl dostluk bu
    Bu köfteci yusuf olayı baya baya teyitli lan galiba. Olm 3 kuruş için yılların emeğini nasıl heba ettiniz insanın aklı almıyor ne bu hırs?
    Mertpk
    Mertpk
    oyun buyuk
    Domenico Tedesco
    Domenico Tedesco
    Valla o paraya domuz momuz, et işte. Ben o köfteyi yerken at etine de razıydım domuz etine de. Kimse babasının hayrına ucuz et vermez.
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Arda_07
    M
    Mahmut Yılmaz
    büyük kumpas
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular