Donanım Arşivi Forum

BixiBlake
BixiBlake
Hangi ders
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Mertpk
Mertpk
Mertpk
soylemem
zapkinus
zapkinus
dental materials
Shaw
Shaw
hiç görmedik ki nerden bilelim ki fakirin olmaz ki
KaganKK06
KaganKK06
İngilizce yazmışsın hocam bixinin ingilizce yokki nereden anlasın:D
MonteCapz
MonteCapz
zapkinus
zapkinus
K1NGO82
K1NGO82
Ankara'dan devam mı?
MonteCapz
MonteCapz
Pişman mısın okunur mu yani sayısal bölüm olmadığı için çok fazla ingilizce gerektirmez heralde B2 ingilizcem var ama bi yandan önyargımda var sen ne düşünüyorsun?
  • Hahaha
Reaksiyonlar: K1NGO82
K1NGO82
K1NGO82
Sayısal bölüm olmadığı için (opsiyonel) 😂
zapkinus
zapkinus
b2 ingilizcen varsa okuyabilirsin, herhangi bir sorun teşvik etmez. yalnız şunu bilmen lazım: bölümünü ingilizce okuyunca sana ekstra bir yarar sağlayacak mı? sağlayacaksa eğer okuyabilirsin, sağlamıyorsa okumanın hiçbir anlamı yok. mesela ben ingilizce diş hekimliği okuyorum. ingilizcenin sağladığı gram bir yarar yok. diğer ülkeler beni diş hekimi olarak bile kabul etmiyor. ha ben niye okudum: ingilizce hiç bilmiyordum, hayatım boyunca öğrenemeyecektim bir türlü, fırsat bu fırsat diyerek ingilizce öğrenmek için yazdım. şimdi de mesela ingilizce olarak fransızca öğreniyorum. fransızcayı da yine iş için değil, fransızca edebiyat eserlerini, hugo'yu, proust'u çeviriden ziyade orijinal metninde okuyabilmek için öğreniyorum. yani burada önemli olan amacın ve sana yararı.
zapkinus
zapkinus
@K1NGO82 evet hocam ankaradayım sen bizi unuttun ama
BixiBlake
BixiBlake
yani dişi türkçe okuyan arkadaşıma sordum vizeden 92 almış herhalde ingilizce zorlaştırmış @zapkinus
BixiBlake
BixiBlake
@zapkinus hele ingilizceyi hallet sonra fransızcayı sökersin 2 dili aynı anda öğrenmek zor değil mi
zapkinus
zapkinus
92 almış da hangi dersten almış
zapkinus
zapkinus
ingilizce olmasının zorluğa pek etkisi yok anladıktan sonra
zapkinus
zapkinus
ingilizce okey zaten bi de ing olarak fra öğrenince ingilizcen de gelişiyor
K1NGO82
K1NGO82
@zapkinus yok hocam unutmadım da kampüsün dışana çıktığım yok ki benim. Vizeler başlamıştı. Bu pazartesi de finale hazırlanacağım.
zapkinus
zapkinus
bilkent mi
Geri