Donanım Arşivi Forum

jombo
jombo
forum fena sardı tam çıkayım diyorum bildirim geliyor cevaplamadan da çıkmak ayıp bir de yardım etmeyi seviyorum teşekkürler :D
Mantıklı Kanks Aferim
Mantıklı Kanks Aferim
haziran 2023'ten beri banlıydım, Mehmet abi sağolsun bir ara ban affı vardı ama yararlanamamıştım. sonra ben @Intel® Core™ i5-12400F hesabını açarak anlattım sağolsun açtı. açılmadan öce 1970 mesaj mı ne vardı. valla harbi sarıyor forum ama artık boş zaman bulamadığım için mayıs ayında sadece 1000 mesaj yazmışım. 2023 öncesi konu dışı kategorisi hariç bir yere yazmıyordum valla
  • Beğen
Reaksiyonlar: jombo
jombo
jombo
wattman canını sıkmayacaksa alınır tabii ki güzel kart.
Mantıklı Kanks Aferim
Mantıklı Kanks Aferim
yüke binince demiş. çok yükte kullanmam zaten ama oyun oynarken kullanacağı için çok düşündürdü. yaptırılabilir mi bilmiyorum çünkü 500 lira çok ucuz
jombo
jombo
yaptırabilsen bile karttan fazla masraf çıkar gibi bu fiyata güzel kart ama.
Mantıklı Kanks Aferim
Mantıklı Kanks Aferim
soğutma ve fan parasına satıyor. CS, LoL falan hata vermiyorsa iyi aslında. HD 6850 sorunusuzu 500 lira benim olduğum bölgede. RX 470 varken 6850 almam zaten
jombo
jombo
lol de sorun çıkaracağını düşünmem ekran kartına yük binmiyor nerdeyse cs2 de bir tık yorabilir.
Mantıklı Kanks Aferim
Mantıklı Kanks Aferim
biraz da monitöre bakıyor bu iş. benim monitör çöp olduğu için CS'de yapmazmış gibi geliyor. ama sorun şu ki Q8200'e hayvan gibi darboğaz yapacak bu kart
jombo
jombo
yavaş yavaş onu da çözersin şu kartı alırsın ve sorun çıkarmaz ise süper olur.
Geri