Donanım Arşivi Forum

Aykut Kocaman
Aykut Kocaman
60 hz alınmaz aga
BixiBlake
BixiBlake
Pro modeli al
java
java
iphone alinmaz
Mertpk
Mertpk
17 cikcak bekle
B1L0
B1L0
Samsungdan paralar yatmış beyler maşallah
Windows XP Aşığıyım
Windows XP Aşığıyım
@B1L0 bazen diyorum ki keşke sizin de bir katıl butonunuz olsaydı
  • Hahaha
Reaksiyonlar: B1L0
zapkinus
zapkinus
aliyorum sag olun
Rulep
Rulep
13 al
B1L0
B1L0
@B1L0 bazen diyorum ki keşke sizin de bir katıl butonunuz olsaydı
Napcan la bizi boşver

Type c, kamera ve işlemci yeniliğinden dolayı 15 iyi hoca alcaksan 15den başla
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: Rulep
Rulep
Rulep
Adam büyük ihtimalle giriş seviye android kullanıyor neye geçse kamerası daha güzel gelecek 13 de a15 var 15 te a16 var bir de 15 de type c var kabloya para vermiyorsun zaten sırf bunlar için 20k daha fazla verecek param var diyorsan orası ayrı tabii
  • Beğen
Reaksiyonlar: java
zapkinus
zapkinus
yok ya annem hediye alacak iphone alirim diyor ben de okey iphone 15 al dedim, bana kalsa ben s25 alirim zaten. :)
B1L0
B1L0
Adam büyük ihtimalle giriş seviye android kullanıyor neye geçse kamerası daha güzel gelecek 13 de a15 var 15 te a16 var bir de 15 de type c var kabloya para vermiyorsun zaten sırf bunlar için 20k daha fazla verecek param var diyorsan orası ayrı tabii
1000207650.webp
Rulep
Rulep
@zapkinus 15 al açma fatura dursun değişim yap
B1L0
B1L0
Annesini dolandırma fikri veriyor ya, banlayın çocuklar
zapkinus
zapkinus
iphone'un tek artisi tabletimle entegre calismasi olacak.
Windows XP Aşığıyım
Windows XP Aşığıyım
bilmiyorum da pro alabiliyorsan onu al yok alamıyorsan 13 al ille de 15 16 olacaksa 15 al
  • Muhteşem
Rulep
Rulep
Windows XP Aşığıyım
Windows XP Aşığıyım
Kırık a51 ile devam hoca iphone ne ya
  • Beğen
java
java
kral sen suan hangi telefonu alirsan seni memmun edecek zaten son 5 yildir telefonlarda neredeyse 0 gelisme var. (200 dolar alti cinli telefonlari saymiyorum onlar hala çok kotu)
o yuzden hayirli olsun derim gecerim daha hala iphone 11in guncelleme aldigi donemde senin 15 cok uzun sure gider.
ayrıca eger android manyagi degilsen (iste 2tblık flac. formatinda muzik koleksiyonun yoksa yada 2012den kalma oyun oynamiosan. (ben yapiyorum.)) zaten iOS güzel işletim sistemi her sekilde memmun kalirsin.

kisaca hayirli olsun derim seve seve kullan derim hocam. :)
java
java
ben normalde sen kendi paranla alacaksin diye iphone alinmaz dedim fakat hediye gelcekse afied bal sugar
Geri