Donanım Arşivi Forum

Gravewormszr
Gravewormszr
Evlilik karşıtıyım. Dolayısı ile çocuk yok. Ama babam mühendis. Bir taraftan tutturdun. 🤣
Che_
Che_
38 yaşına gelip tek yaşamak koymuyor mu
Gravewormszr
Gravewormszr
Yoooo. Neden koysun? Karı dırdırı yok, çoluk çocuktan başım ağrımıyor? Mutlu mesut yaşıyorum.
B1L0
B1L0
hoca tek mi yaşıyorsun? yalnızlık hiç dank etmiyor mu bir noktada? ne bileyim hasta olduğunda, canın sıkıldığında vs
Ali Koç
Ali Koç
Adam 10 numara hayat yaşıyo bu arada niye koysun😃 en kısa zamanda ailemden kurtulup bende yalnız yaşamaya başlayacamda hep bi bokluklar oluyor
B1L0
B1L0
Gravewormszr
Gravewormszr
@B1L0 tek yaşamıyorum babamın sağlık durumundan ötürü ama evlenmeyi de düşünmüyorum. Kendi başımayken eĝer bilgisayarım varsa hayatta sıkılmam, illaki bir meşguliyet bulurum kendime. Sağlık konusunda da ararsın ambulansı, derdini anlatırsın çözümü sunarlar. 🤣🤣 Kendimi çekemiyorum zaten bir de aynı evi birisiyle paylaşamam. @Ali Koç ailemleyim kardeşim tek değilim. Aile en değerli şey, kıymetini bil. Bak dayımın 40ındayım şu anda. Kuzenim 27 yaşında öksüz kaldı...
B1L0
B1L0
Allah şifa versin hocam, mutluluğunuz daim olsun bir sıkıntı görmüyorsanız devam, meraktan sordum yanlış anlamayın
Gravewormszr
Gravewormszr
Estağfurullah neden yanlış anlayayım yahu. 🤗🫡
Ali Koç
Ali Koç
@Gravewormszr Ailemden annem dışında hiçbiriyle alakam olsun istemiyorum,hele babam gençliğimi kararttı ,bi süre sonra artık anlayış bile duyamıyon be usta
Geri