Şu zamana kadar hiç kullanmadıysan pişman olabilme durumun var. Sadece GTA ve FC için o kadar para gömmeye gerek yok diye düşünüyorum. Ben aldım 1 sene...
Penaltı pozisyonu hariç hakemlik öyle maçın gidişatını etkileyecek bir pozisyon yoktu, ki bence o pozisyon tam çizgin üzerindeydi. Adam akıllı açılardan...
Kutu ile beraber patpata sar bari. İçine de not koy dediğim gibi. Şu şu tarihte ürün kutusuyla birlikte patpat ambalajıyla beraber gönderilmiştir falan...
Öldüğü yerden yayınlanan resimleri gördüm. Sigara sarmak için kullanılan kağıtlardan varmış. Yani tahmin ettiğim şeyden öldüyse sıkıntı yok benim için.
Ben bütün aksesuarları çıkartıp sadece telefonu, kendi kutusuna koymuştum. İçine de "Bütün aksesuarlar tarafımca çıkartılmıştır" yazıp telefondaki sorunu...
1- Eskiden millet buranın sponsoruna da havlıyordu. HB'de de var öyle tipler. Olur öyle şeyler, fazla takmayın kafanıza.
2- Fotoda 200 olabilir, yanında ve...
Çakma olduğu nerede yazıyor? Alırsın, bakarsın, çakma değilse kullanırsın. Çakma ise iade edersin. Ayrıca İdefix gibi köklü bir firma neden çakma işi ile...
SDN forumdan bahsetmiş arkadaş. 2005 yılında açılan bir forum sitesinden bahsediyoruz. :D
@Teknogram kardeşim senin dediklerine gelecek olursak;
1- Bende...
https://www.idefix.com/paco-rabanne-1-million-lucky-edt-100-ml-erkek-parfum-p-22795421?vendorId=17264&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.94.7
Ben neden...