İlk önce devlet hastanesinden dahiliye polikliniğinden randevu alıp tam kan testi yaptır. (Kan vereceksin sonuçlarına doktor bakacak)
Sonra o sonuçlarla...
TRABİS, açılımı TR Ağ Bilgi Sistemi olan, 14 Eylül 2022'de faaliyete geçen ve ".tr" uzantılı internet alan adlarının yönetiminden sorumlu BTK bünyesindeki...
Fenerbahçe'nin ihtiyacı olan şey kan değişimiydi, onu da yaptılar fakat hala sıkıntı var. Kaç sene Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasında gitti geldi seçimler...
İnattv. Eğer akıllı televizyonun varsa, gir oradan X'e, İnattv yaz, oradaki linkten APK'yı kur ve izle. 1-2 dakika geriden veriyor, telefonun bildirimlerini...
Tamam güzel kardeşim, sen karma olarak eğitim al. Karşındaki adam aşağı düştüğünden üzerine binip brazilian jiu jitsu tekniklerini gösterirsin. He 2...
Güzel kardeşim 15 sene boks eğitimi aldım. Ringe de çıktım, sokakta da bulundum. Boks'un ilk amacı ilk darbeyi atmak değildir, gelen darbeyi bloke etmektir...
Arkadaşa katılıyorum. Karate do ve boks eğitimi almış birisi olarak söylüyorum, bence de boks en iyisi. Aynı zamanda beslenme ve vücut geliştirmeye de önem...
Bu dediğin ve saydığın sanatlar arasında dağlar kadar fark var zaten. :D Yazdığın bütün dövüş ve savunma sanatları ya yerde, ya da temassız. Adam akıllı bir...
Doktoruna gidip "Benim annem böyle böyle bir şey atlattı, bunu kullanmam uygun mu?" diye sormak yerine, olayın içinde kanser geçmesine rağmen gelip burada...
Kariyer.Net'e göre 2026 yılında ortalama 42-51 arasında değişiyormuş. Bu sayılar arasında bir rakam seni mutlu edecekse teklif edebilirsin. Ayrıca yeni...