Donanım Arşivi Forum

BixiBlake
BixiBlake
ohhh benim takımım o kadar güçlü ki şike bile yapıyor ophhhhhh
  • Hahaha
Reaksiyonlar: K1NGO82
BixiBlake
Realhas the Great
Realhas the Great
2009 Chelsea Barça maçında şu pozisyonun benzerine verilmedi diye drogba hakeme yumruk atmıştı joker dedeyle birlikte izlemiştik o maçı tribünde. internete tarihin en şikeli maçı yazınca çıkıyor hala
Realhas the Great
Realhas the Great
Harakiri yapmış topla
G7bbTiNWsAEfAbX.webp
Gravewormszr
Gravewormszr
TFF hakem kitapçığına bakabilirsiniz. İlk önce ben de penaltı diye ellerimi başımın üzerine götürmüştüm ama el doğal konumda. Koşar pozisyonda olduğu için hakem devam kararı verdi. Aynı pozisyon TFF hakem kitapçığında resimli olarak anlatılıyor ve "El doğal konumda olduğundan dolayı penaltı verilmez." yazıyor.
Gravewormszr
Gravewormszr
Realhas the Great
Realhas the Great
88 doğumluyum artık adaletsiz şekilde kazanmayı kaldıramıyorum gözle izliyoruz harbiden bizim lehimize adaletsiz kararlar veriyorlar bundan sonra gs yi bırakıyorum!😤😡
Gravewormszr
Gravewormszr
Olm açıklamasını da yaptım sana. Hala adaletsiz diyorsun asduausdfjuajsfdasdf. Dur bakalım gece bütün hakemleri kontrol edeceğim. Ne diyorlar merak ettim. Ama X'te paylaşmış adamlar TFF'de hakikaten dediğim gibi yazıyor ve pozisyonun aynısının karikatür hali var. Bulursam atarım tekrardan.
  • Beğen
Gravewormszr
  • Beğen
Realhas the Great
Realhas the Great
Böyle bir şey gördüm bende amma Tff kural kitapçığından alınmış🤔
IMG_20251205_224558.webp
Gravewormszr
Gravewormszr
Çok profesyonelce yapılmış hocam. Gerçekten zor anladım asudhaushfduashuhasd
BixiBlake
BixiBlake
realhas hoca bağırttı cMKCASKMFKMASKFMSMKCSAOFKJN
  • Hahaha
Gravewormszr
Gravewormszr
@BixiBlake Ulan ben bile güldüm anasını satayım. Bir de hiç beklemiyordum. Hani ben şöyle bir şey bekliyordum, benim attığım linkteki yazı sonradan düzenlenmiş ve adam orijinal halini bana attı falan sandım asdunausdnhausnfd
Realhas the Great
Realhas the Great
Hocam bu bixi fenerli sizle dalga geçiyor
Realhas the Great
Realhas the Great
BixiBlake
BixiBlake
aynı pozisyon bile değil birinde beyaz oyuncu var birinde siyahi
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Mertpk
Gravewormszr
Gravewormszr
Aynı pozisyon değil. Elini fazla yukarı kaldırıyor orada. Yorumcuları dinle. Nihat Kahveci penaltı değil dedi, eski hakem Bahattin Duran hakemden hakeme değişir ama kol çok net bir şekilde doğal pozisyonda dedi.
Gravewormszr
Gravewormszr
1000059092.webp

Buna da penaltı değil demişti orta hakem.
Geri