Tam adı Asus Rog Swift PG27UCWM Aynı ad gibi insanlar karıştırması kolay PG27UCDM ile ama WM olması aslında anlaşılır biz monitörcü tayfadan biliyoruz zaten bu tarz şeyleri.
Bende bunu alıcam inşAllah Asus Rog Swift PG27UCWM RGB OLED bu arada sadece sorunları gidermiyormuş direkt renk hacmini baya bir artıyormuş çünkü direkt RGB pikselleri geçiliyor arada renk filtresi yapacak hiçbir şey olmuyor direkt 3 renk pikseliyle muhteşem renkler elde edicekmişiz.
Ayrıca bu Asus Rog Swift PG27UCWM ilk defa olucak bir monitör hem 4K Tandem olarak dünyada bir ilk yani 4.nesil WOLED ilk defa 4K da hemde 27 inç de 4K 240 Hz ve 1080p 480 Hz modu var
Yani XG32UCWMG ye kıyasla hem 4.nesil OLED hemde 1080p 480Hz modunu 27 inç e taşımışlar.
Aa bu PG32UCDM3 te RGB ŞERİT piksele sahipmiş ayrıca yeni kaplama var blackshield daha da siyah yani müq ama QD-OLED çok arada kaldım acaba QD-OLED mi alsam yoksa WOLED mi şimdi artık karar vermek daha çok zorlaştı karar veremiyorum çünkü ikiside artık RGB OLED ama biri WOLED biri QD-OLED
Bende yok DC neyse artık buradan bilgilendirirsin beni bence QD-OLED daha iyi gibi bu durumda en azından o mavi renk pikselinden kaynaklı baş ağrısı yeni blackshield kaplama sayesinde daha da azaltılmıştır diye düşünüyorum RGB OLED in de etkisi vardır bence daha fazla azalmıştır.
Asus ROG Swift OLED PG27UCWM Monitor price in Pakistan. Enjoy 4K OLED clarity, 480Hz refresh rate, RGB stripe sub-pixels, and high-end gaming performance. Buy 100% original monitors from Typeshop.pk.