Donanım Arşivi Forum

X
XPCX
Tam adı Asus Rog Swift PG27UCWM Aynı ad gibi insanlar karıştırması kolay PG27UCDM ile ama WM olması aslında anlaşılır biz monitörcü tayfadan biliyoruz zaten bu tarz şeyleri.
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Loky
Loky
Loky
Evet hocam RGB olanları bekliyorum artık.
XG32UCWMG almam.
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
X
XPCX
Bende bunu alıcam inşAllah Asus Rog Swift PG27UCWM RGB OLED bu arada sadece sorunları gidermiyormuş direkt renk hacmini baya bir artıyormuş çünkü direkt RGB pikselleri geçiliyor arada renk filtresi yapacak hiçbir şey olmuyor direkt 3 renk pikseliyle muhteşem renkler elde edicekmişiz.
  • İnanılmaz
X
XPCX
Ayrıca bu Asus Rog Swift PG27UCWM ilk defa olucak bir monitör hem 4K Tandem olarak dünyada bir ilk yani 4.nesil WOLED ilk defa 4K da hemde 27 inç de 4K 240 Hz ve 1080p 480 Hz modu var
Yani XG32UCWMG ye kıyasla hem 4.nesil OLED hemde 1080p 480Hz modunu 27 inç e taşımışlar.
  • İnanılmaz
Loky
Loky
Bende o zaman onu alırım gibi.
Ben tanıtım bu aksam 7'de diye biliyordum.
  • Beğen
Loky
Loky
Tayfun banlandi bizi habersiz bıraktı.
  • Üzgün
X
XPCX
Öyleydi hocam ama önceden tanıtılanlar oluyor yabancı kaynaklardan alıyorlar bilgileri.
X
XPCX
X
XPCX
Aa bu PG32UCDM3 te RGB ŞERİT piksele sahipmiş ayrıca yeni kaplama var blackshield daha da siyah yani müq ama QD-OLED çok arada kaldım acaba QD-OLED mi alsam yoksa WOLED mi şimdi artık karar vermek daha çok zorlaştı karar veremiyorum çünkü ikiside artık RGB OLED ama biri WOLED biri QD-OLED

• Muhteşem
Loky
Loky
İnceleme izleyip karar vermek lazım. Tayfun'a sorarım DC'si var bende :d
Dc varsa sende ortak grup açayım.
  • Beğen
X
XPCX
Bende yok DC :( neyse artık buradan bilgilendirirsin beni :) bence QD-OLED daha iyi gibi bu durumda en azından o mavi renk pikselinden kaynaklı baş ağrısı yeni blackshield kaplama sayesinde daha da azaltılmıştır diye düşünüyorum RGB OLED in de etkisi vardır bence daha fazla azalmıştır.
  • Üzgün
Loky
Loky
Elindeki monitörü ne yapacaksın?
X
XPCX
Tüketici hakem heyetine verdim bekliyorum hocam inşAllah kazanırım zaten anca bu monitörler satışa çıkar.
  • Beğen
Loky
Loky
B planın var mı?
X
XPCX
Valla sonuçlanmasını bekleyeceğim mecburen eğer karar olumsuz olursa aleyhime olursa satacağım.
  • Üzgün
Loky
Loky
Tamam konusuna yazdığın Tayfun. Az önce mesajını alintiladigin benim :D.
Anladın sen neresi :d
  • Hahaha
X
XPCX
Anlamadım hocam 😯
Loky
Loky
T
Loky
Loky
Geri