Donanım Arşivi Forum

B1L0
B1L0
30 40lık bişi bak demişlerdi de am4 almak yerine bütçeyi 40 45 yapıp 7500f 5060 alınabiliyor aslında, bütçeyi zorlamakta fayda var gibi
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
jombo
jombo
Bu sistemi özelleştirmek gerek. Soğutucu 12cm bir soğutucu yapılacak , işlemci eğer isteniyorsa 245kf istenmiyorsa ssd 1tb yapılabilir , kasa fazeon 650w olacak. ultra 225f 7500f'e yakın performans veriyor , rekabetçi oyunlarda örn(cs2 , valo) geride olsa da özellikle çekirdek performansı isteyen oyunlarda geçebiliyor.
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: B1L0
B1L0
B1L0
Eyvallah hocam cansın, başka bir alternatif var mı bu bütçede oluru bu mudur
jombo
jombo
9060xt alternatifleri var ancak hem parça kalitesi çok dandik hem de benzer fiyattaki çoğu sistemde 5700 falan var :D Bulmaya çalışırım tabii.
jombo
jombo
Benim önerim peşin fiyatına taksit ile alıp bütçenin yükseltilmesi diğer türlü adam akıllı pek sistem yok bundan başka :D
B1L0
B1L0
Valla hocam ben de 0 almışken am4 vs alsın istemiyorum size bi sorayım dedim o yüzden, 45 bile biraz yükselmiş hali aslında ama problem değil o kadar hallederler diye düşünüyorum. Vaktiniz varsa azıcık bi bakarsanız sevinirim yoksa 245kf 5060 haliyle 45e itopyadakini atmayı düşünüyorum
jombo
jombo
Şunu buldum dikkatimi çeken şey 16gb ekran kartı :D 9060xt 16gb 5060 tan kat kat iyi zaten. Ramler ddr4 ancak işlemci(14400f) yine 7500f ile kapışabiliyor bazı oyunlarda. Kasa + psu ya baktım C- seviyede iş görür , soğutucu 12cm yapılınca ve işlemci 14400f yapılınca 47.8k tutuyor eğer bu bütçeye çıkılmıyorsa attığım 5060 lı kasayı işlemciyi 245kf yapılarak alabilirsiniz. Unutmadan diyim 5060 lı kasayı fazeon yapmayı unutmayın içindeki psu daha iyi.
Che_
Che_
Bilocan az önce seni etiketlemiştim bir konuya. Akşam pchocası taksitli sistem çıkaracakmış
jombo
jombo
PChocası çıkaracaksa beklemeye değer.
B1L0
B1L0
Eyvallah hocam bunu da inceleyeyim teşekkürler.
Bildirim gelmedi che, mesajı düzenleyip etiketlediysen gelmiyor
Che_
Che_
Yok direkt mesaj atmıştım
B1L0
B1L0
He gelmiş de adeta bi şakamatik olduğum için hahaların arasına kaynamış helal et, eyvallah teşekkür ettim
  • Hahaha
B1L0
B1L0
jombo hocaefendi akşam 7 suları bura damlarım bi o zaman ajdha, 9 taksit olcaksa çok da iyi bi fiyat olmaz gibi ama düşünülür
jombo
jombo
Etiketlersin kralingo bakarım :D
B1L0
B1L0
valla 20 30a şu trendyoldaki izoly sistemlere falan bakıyolardı galiba, 1000 dolar civarına ikna ettim yarın inş adam gibi bişi gelir, ddr5 9060xt çok tatlı olur 16 vramiyle falan hayırlısı bakalım
B1L0
  • Beğen
B1L0
B1L0
9 taksit olunca 50likler de olabilir hoca bi bak bakim
  • Beğen
mornix
mornix
@B1L0 hocam adamın DM e yazsana profile niye yazıyon :kekw: :peepo2:
  • Beğen
B1L0
B1L0
Dmden bi ben faydalanırım, burdan başka lazım olan da görür
  • Muhteşem
mornix
mornix
Anladım hocam onun yerine konu açmayı denesen farklı insanlarda gorur hani herkes böyle profile bakmayı bilmiyorki
  • Beğen
Geri