Recep_Bey 22 Mart 2021 At hırsızı şahap hadi erkek isen faizi düşür gazeteden yazmak kolay hadi düşür
Recep_Bey 22 Mart 2021 Merkez bankasında ki herkesi kovdular ekonomistleri analistleri kendi adamlarını yerleştirdiler. Bu yüzden merkez bankası şuanda deli gibi dolar bozuyor ülkeden ciddi bir çıkış var.
Merkez bankasında ki herkesi kovdular ekonomistleri analistleri kendi adamlarını yerleştirdiler. Bu yüzden merkez bankası şuanda deli gibi dolar bozuyor ülkeden ciddi bir çıkış var.
Recep_Bey 22 Mart 2021 Ya bu ayasofya imamımına ne oluyor sen git namazını kıl ezanını oku gelmiş diyor ki faiz 0 olmalı Faiz 0 olursa dolar 50 tl olur hiç abartmıyorum.
Ya bu ayasofya imamımına ne oluyor sen git namazını kıl ezanını oku gelmiş diyor ki faiz 0 olmalı Faiz 0 olursa dolar 50 tl olur hiç abartmıyorum.
Recep_Bey 22 Mart 2021 Merkez bankası erkek isen faiz düşür Bak bakalım dolar kaç oluyor hiç abartmıyorum en az 12 lira olur
Merkez bankası erkek isen faiz düşür Bak bakalım dolar kaç oluyor hiç abartmıyorum en az 12 lira olur
Ne dedi Şahap? Bu atar ne?