Recep_Bey 23 Nisan 2021 Ulan şahap senin de görev süren 1 yıl bakalım doları ve enflasyonu kaç yapacaksın.
Recep_Bey 15 Nisan 2021 Şahap bey ne oldu gazetede yazmak kolaydı tabi adamsan yüreğin varsa faizi düşürürsün dedim bak sabit tuttu olan türk lirasına oldu..
Şahap bey ne oldu gazetede yazmak kolaydı tabi adamsan yüreğin varsa faizi düşürürsün dedim bak sabit tuttu olan türk lirasına oldu..
Recep_Bey 11 Nisan 2021 Galatasaray İrfan Can kahveci yi alsaydı şampiyon olabilirdi. Fakat Fenerbahçe aldı hem kendisini hem de Galatasaray ı şampiyonluktan etti
Galatasaray İrfan Can kahveci yi alsaydı şampiyon olabilirdi. Fakat Fenerbahçe aldı hem kendisini hem de Galatasaray ı şampiyonluktan etti
Recep_Bey 10 Nisan 2021 3. Dünya savaşı yaklaşıyor... Bu savaştan en büyük kaybı Türkiye ve Ukrayna alacak.
Recep_Bey 5 Nisan 2021 Markete gidin bol bol alışveriş yapın fiyatlara bakın uzun bir zaman boyunca bu fiyatları bir daha göremeyeceksiniz.
Markete gidin bol bol alışveriş yapın fiyatlara bakın uzun bir zaman boyunca bu fiyatları bir daha göremeyeceksiniz.
Recep_Bey 31 Mart 2021 Ben bu zamana kadar nasıl apex legends oynamadım efsane oyunmuş baya hoşuma gitti