Dolar Bey 17 Ağustos 2021 Ya siz nası bi kralsınız akşam Leptop Soğutucu alcam en iyi markadan 120 liraya (itopyadan)
Dolar Bey 13 Ağustos 2021 Ab hiç samimi değilsiniz. Eğer buraya mesaj yazarsanız şu indirimdeki asus mouse'dan alcam bluetooth'lu olan şeyden (Ciddiyim)
Ab hiç samimi değilsiniz. Eğer buraya mesaj yazarsanız şu indirimdeki asus mouse'dan alcam bluetooth'lu olan şeyden (Ciddiyim)
MüslümGürses 10 Haziran 2021 Da sistem 2 son zamanlarda kafayı yedi anlamadığım sorunlar çıkarıyor bir garantiye göndermeyi düşünüyordum müşteri hizmetlerini arayacakken yarın burayı gördüm yardımcı olabilme şansınız var mı?
Da sistem 2 son zamanlarda kafayı yedi anlamadığım sorunlar çıkarıyor bir garantiye göndermeyi düşünüyordum müşteri hizmetlerini arayacakken yarın burayı gördüm yardımcı olabilme şansınız var mı?
slmbnemıstık 3 Haziran 2021 mouse indirimi yapar mısınız? 150 tl lik mouse kullanıyorum en fazla 500 tl ye kadar çıkabilirim.
Ciri 1 Haziran 2021 Selam, sizi cok seviyorum varsa elde kalan ürün mürün cekinmeden yollayabilirsiniz i love you yani <3
Selam, sizi cok seviyorum varsa elde kalan ürün mürün cekinmeden yollayabilirsiniz i love you yani <3

Reaksiyonlar: Sami Järvi