E devlet üzerinden cimere şikayet ettim hocam. Hekimler odasına da mail attım onlarda Gaziantep veteriner hekimler odasına gidin dedi bende zaten muayene eden oda başkanı diyince ıslak imzalı dilekçe yollayın dediler
Kedim normalde karaciğer tedavisi görüyordu. Karnında sıvı birikimi vardı. Hali hazırda tedavi eden veteriner oda başkanımız muayene etmek istiyor bir de o görsün demesi üzerine kedimi söylenen kliniğe götürdüm. Kedimin kliniğe gitmeden önce herhangi bir sorunu yoktu üstte söylediklerim hariç...
Hocam bence istiyor gibi çünkü hem kargo beni aradı hem hepsiburada da müşteri hizmetleri. Zaten bir mama dan kaç kat kâr marjları var. 1.5 kg mamaya 1200 tl para istiyorlar el insaf.
Valla çok iyi lensler kullanmazlarsa yine iyi değil. Rakipleri çok ileri de kamera konusunda
1761821630
Hocam Apple için katılmam. Apple kameraları rakipleriyle çok iyi yarışıyor ve gerçekten güzel çekimler yapıyor. Yalnız diğer Çinliler gibi 100x vs gibi saçma zoomları yok oda gereksiz zaten...
Kamera olarak diğer rakipleri ciddi yok aldı. Artık Samsung da bir şeyler yapmalı kaç nesildir aynı lensleri kullanıyor. Dxomark da s25 ultra puanı ciddi kötü. Xiaomi oppo Huawei Apple Kamera alanın da Samsung u baya geri de bıraktı.