Ali Güney 6 Ağustos 2022 @joker♤ @DerratiX @arda55 @Ysfens091 @Ali Güney @kaan07 @cici @Sir Cem T-oker @tümen @Turabi @Windows 10 Aşığıyım @stereohearts @Harley Quinn❖ @DonanımFikir @Ardahan Hacıgül @Sir Cem T-oker Akşam 20:00 gibi Gartic phone gelir misiniz? Gelecekler şundan atarsa sayıya göre akşam girer ya da girmeyiz
@joker♤ @DerratiX @arda55 @Ysfens091 @Ali Güney @kaan07 @cici @Sir Cem T-oker @tümen @Turabi @Windows 10 Aşığıyım @stereohearts @Harley Quinn❖ @DonanımFikir @Ardahan Hacıgül @Sir Cem T-oker Akşam 20:00 gibi Gartic phone gelir misiniz? Gelecekler şundan atarsa sayıya göre akşam girer ya da girmeyiz
Ali Güney 5 Ağustos 2022 @joker♤ @DerratiX @arda55 @Ysfens091 @Ali Güney @kaan07 @cici @Sir Cem T-oker @tümen @Turabi @Windows 10 Aşığıyım @stereohearts Beyler ara vermiştim ppler gitmiş çoğunuzun. Bi olay mı oldu?
@joker♤ @DerratiX @arda55 @Ysfens091 @Ali Güney @kaan07 @cici @Sir Cem T-oker @tümen @Turabi @Windows 10 Aşığıyım @stereohearts Beyler ara vermiştim ppler gitmiş çoğunuzun. Bi olay mı oldu?
Ali Güney 26 Temmuz 2022 @joker♤ @DerratiX @arda55 @Ysfens091 @Ali Güney @kaan07 @cici @Sir Cem T-oker @tümen @Turabi @Windows 10 Aşığıyım @stereohearts Aynı tarife bu profil fotoğrafını kullananlar içinde geçerli:
@joker♤ @DerratiX @arda55 @Ysfens091 @Ali Güney @kaan07 @cici @Sir Cem T-oker @tümen @Turabi @Windows 10 Aşığıyım @stereohearts Aynı tarife bu profil fotoğrafını kullananlar içinde geçerli:
Ali Güney 25 Temmuz 2022 Bu hesapta DA forumda 1.ayımı tamamladım. Diğer hesabım multi hesap sebebiyle ban yemişti. @Patrick
Ali Güney 24 Temmuz 2022 ok Resim ok kaydedildi Hızlı Resim Yükle www.resimupload.org @stereohearts @tümen @cici @Sir Cem T-oker @Ysfens091 @DerratiX
ok Resim ok kaydedildi Hızlı Resim Yükle www.resimupload.org @stereohearts @tümen @cici @Sir Cem T-oker @Ysfens091 @DerratiX
Ali Güney 24 Temmuz 2022 Yeni pp nasıl? @stereohearts @tümen @cici @Sir Cem T-oker @Ysfens091 @DerratiX
Ali Güney 15 Temmuz 2022 @Mehmet Yılmaz Abdullah hocamın en sevdiği 85,259. üyeyim sizin en sevdiğiniz kaçıncı üye olabilirim?
@Mehmet Yılmaz Abdullah hocamın en sevdiği 85,259. üyeyim sizin en sevdiğiniz kaçıncı üye olabilirim?
Ali Güney 15 Temmuz 2022 @Abdullah Hacıgül İmzama Abdullah Hacıgül'ün en sevdiği 85,259. üye yazabilir miyim?