Hocam hayırlı akşamlar çok fazla yerden araştırdım şikayetvardan tutun tüm forum konularını okudum markayla alakalı tüm videoları izleyip tüm yorumlarını...
Teşekkürler hocam peki marka olarak bakacak olursak noname bir marka gibi geldi asus veya msi gibi değil servisine güven olur mu sıkıntı çıkarır mı sizce bu...
Site anlamında demiyorum hocam kendi marka slayer laptoplarını kastediyorum yoksa güvenilir site bilgim var.
1755046510
Bu cihaz daha ön siparişte olduğu...
Hocam bu gamegarajın yeni piyasaya süreceği ön sipariş verilen x7t 5060 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı 55k ya çok kararsız kaldım game garaja...
Game garaj araştıracağım hocam ama fiyatları biraz yüksek dediğim gibi bana göre lenovo kısmındada eski cihazım lenovo idi inanılmaz memnundum ama bu yeni...
Hocam bende valorant oynarım onun dışında avukatlık ofisinde kullanacağım onın dışında nadiren rdr2 gibi büyük oyunlar oynarım o kadar araştırdımki artık...
Öncelikle teşekkürler hocam. Game garaj markasına açık olacak olursam hiç bakmadım nedense ileride herhangi bir servis sorunlarında yardımcı olmayacak gibi...
Arkadaşlar öncelikle günaydın. İki bilgisayar arasında git gel yapıyorum msi pulse 16 ai ve asus tuf a15’nın ryzen 7 işlemcili 4060 modeli. Aralarında...