değil kalitesi ve büyüklüğü farklı en boy olarak. 360mm sıvı soğutucu desteği var.
1760467382
ben de kasayı aldıktan sonra pişman olmadım değil ama kasada...
Benim sorunum dip ses değildi hocam herhangi bir dip ses sorunu yaşamadım. Benim sorunum sesin bozulması ve kendini atlamasıydı yani müzik dinlerken veya...
yok hocam benim sorunum bilgisayarin islemcisinden kaynakliymis hem kulaklik hem hoparlorden ses gelince garantiye yolladim sifiriyla degistirdiler sorun...
Ryzen 5 7600
2X16 32GB 6000MHZ CL36 Kingston Beast Black
Asus Tuf Gaming B650M-E Wi-Fi
Asus Prime RX9060XT 16GB
Gigabyte C201 Black
Arctic Liquid Freezer...
İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
DLSS avantajı hariç Nvidia'nın övüneceği çok bir şey yok artık elinde.
RT ciddi anlamda fark yaratacak kadar önde falan...
Hocam yaklaşık 20 gün içinde yeni parça geliyor size tavsiyem her gün veya 2 günde 1 müşteri hizmetlerini arayarak biraz sıkboğaz edin süreç biraz daha...
hocam selamlar ben de 3 gun once anakartimi servise verdim sizin tecrubeniz nasil oldu suanda durum nedir guncelleme yapar misiniz hala servis yolunda...
Herkese selamlar geçenlerde hoparlörün sesiyle ilgili bir konu açmıştım maalesef sorun hoparlörde değilmiş yeni bir atk mercury siparişi vermiştim ve bugün...
Hocam selamlar gaming gecesinde 7600 indirime girmemiş ama 7500f girecekmiş 7600'ün aynısı sadece dahili ekran kartı olmayan versiyonu performans olarak 1 2...
Logitech z150 hoparlöre sahibim çok sık olmamakla beraber müzik dinlerken veya video izlerken bazı anlarda hoparlörden çıt çıt ses geliyor hafif bir şekilde...