13 yaşında bebeyken format nasıl atılır diye sormuştum, noktalama işaretlerinden 22 yıl ip ban yedim, aynı cihazdan vpn ile felan denedim banın süresi 25 e...
Çoluk çocuğa moderatörlük verilince bunlar oluyor şu yaşımızda işi gücü bırakıp sınava çalışıyoruz yardıma ihtiyaç olunduğu noktada konu açıyorum adamların...
Kanka banada aynısı oldu öğrenciyim dedi 40 yaşında hafif tombul, fiorino'lu bi adam geldi. Telefonda öğrenciyim sistem topluyorum demişti. Sanada aynı...
Esmer bir arkadaştı uzun boylu fiorinoyla gelip gelmediğini hatırlamıyorum lakin araba ağzına kadar ekran kartı doluydu yaklaşık 150-200 tane diyebilirim.
Geçenlerde elden çıkarmak istediğim bir ekran kartını sahibinden sitesinde ilana koydum yaklaşık 8 bin TL'ye daha sonrasında öğrenciyim 7500 tl olurmu diye...
Ne yapmanı söylememizi beklersin mesela? Özsaygınlık kazan ve seni o kefeye dahi koymayacak bir insanla gelecek düşünme çünkü her daim bir şüphe bir düşünce...
https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-h2002d-mikrofonlu-gaming-kulaklik-yesilsiyah
Siyah hariç her renk var, ben yeşili aldım. combatry kodu ile 764...
Güzellik salonuna git demiyorum farkındaysan kliniğe git diyorum hiçbir klinikte yüzüne şöyle şeylerden uygulamaz sadece tavsiyesini verebilir.
ve aynen...