Hem gecikme süresi top klavyeleri bile geride bırakıyor hemde sesi çok güzel üst taraftaki aydıtlatmasıda çok güzel ikinci el almaktansa sıfır böyle bir şey...
Kendi işine geldikleri gibi davranıyorlar. Bizim halkımızda para verdik 6 ay uğraşmayayım diye kullanıyor yada zararına satıyor. Uğraşanların ürünleri zaten...
yakın zamanda mouse aldım kutusunda ambalaj fln yoktu sadece kartonda bant vardı artık bana iade ürün mü yolladılar bilmiyorum bir daha alışveriş yapmam bu...
Hayır öyle bir şarta dayalı değil kanun. Satıcının işine gelmiyorsa uzaktan satış yapmayacak. Mağazası olup olmaması kanunun bir unsuru değil. Mesafeli...
Geçmiş olsun. Bir yayıncı vardı, Ankara'da wraith devasa depo açtı diye övünen, müşteriyi sazan yerine koyduktan sonra ben ne yapayım depoyu, paranız ile...
yazdım geri dönüş aldım mailde yazdıklarını yazdılar. Bende uzatmadan tüketici hakem heyetine onları bildirdiğimi söyledim.
1768684232
Yapacak bir şey...
hocam hiç ellemedim zaten bantları çıktı çıkacak toz içindeydi bende iyice bantlara bastırıp geri yolladım benden bilmesinler diye çünkü kıl bir firma...