Alüminyum kasa fr4 plate flex cut pcb bunlar gerçekten premium işler nd75 ve furycube f75 var bu ayarda onlarda 5-6 arası fiyat çok iyi ama renk kötü :)
Ben indirimlerden pek tatmin olmadım zaten kasım indirimi yapmadan önce her ürüne 500 lira zam yapıp geri normal fiyatlarına çektiler bunuda indirim diye...
dostum öyle saçmalık olabilir mi adamlar kıçının keyfine göre yasa uyduruyor, 14 gün iade şartı var e ticarette ne alırsan al. Ben kedi mamasını açıp...
Eğer üründe sıkıntı varsa iade alıyorlar. Açtın keyfi iade yaparsan almıyorlar diye biliyorum ama outlet sayfalarında bir sürü kutusu açık diye ürün var...
Fiyatı baya iyi ama eski ve sıkıntılı bir ürün biraz. Kasanız genişse sağlam bir hava soğutma tercih ederseniz bence daha sağlıklı ve uzun ömürlü olur.
amazon yardımcı olmaya çalışıyor genelde. Müşteri hizmetlerine yazınca satıcıya ilettik falan diyorlar. Yani ürüne çok zarar vermediğiniz durumlarda illaki...
Ben idefix üzerinden tebilon satıcısından imzamdaki 9070 xt aldım açtım kurdum çok coil whine vardı geri iade ettim sorun olmadı. sinerjidede olmaz diye...