Nvidia yazılım konusunda çok iyi gerçekten ama amd vram konusunda ödün vermiyor yazılım sıkıntısı vardı 1.5 yıl önce son 1 yıldır sıkıntı yaşamıyorum ki...
Kasım ayında konuyu tekrardan açalım o zaman indirimleri severim😀 çok teşekkür ederim ilginiz için🙏🏻
1728810266
Kasım ayında görüşmek dileğiyle o zaman...
Bence 1 ay sonrasında bütçe belirterek konu açsanız daha iyi olur. Elinizdeki sistemi de satarsanız kasım indirimlerinden güzel bir sistem dizilebilir...
7800X3D piyasada pek kalmadı. 9800X3D bekleyebilir veya 7900X3D alabilirsin. Ekran kartı olarak RTX 4070 Super, 4070 Ti Super, 4080 Super olabilir. 32 GB...
Yok hocam o nereden çıktı :D Baya güçlü işlemci her şeyde kullanabilirsiniz, sadece oyun için daha çok tercih ediliyorlar o kadar. PUBG ve LOL oynuyorsanız...
Mesajımda yazıyor zaten, bütçe belirtmediğiniz için 7500f-7600 olur bence. İkisi de aynı işlemci sayılır zaten. Ha derseniz ki param çok 7800x3d veya 9000...
Ya şöyleki aslında, beni saracak oyun bulursam onada sarabilirim. Saracağım oyun belki fps odaklı oyundur ondan ötürü onda da düşük fps almayayım diyorum :)...
Render konusunda x3d ler gerçekten kötü hocam o konularda yalan yok 7 7700 filan çok daha iyi olur render konusunda
1728809310
eğer ileri de yine sistem...
Özür dilerim diğer mesajları okuyunca onu unutmuşum😀7800x3d ile basit render dahii yapamaz mıyım birkaç kullanıcı o şekilde paylaşım yapmıştı da.. peki 9...