Güzel soru. Ölü pixel çıkar ise sıfır satışlarda 14 gün içinde iade/değişim oluyor. Bu sıfır satış olmadığı için marka politikası gereği aynı bölgede 3...
Gelişmiş değil de basit yap. Kaydı da aynı kaliteye yakın, kayıpsız yap. Tekrar dene. Boyut yüksek olabilir.
1757682878
1757683047
Bu arada MKV kaydı...
İtopya yanıt verdiğinde dediğim gibi yanıt veren yetkili ile birebir irtibata geç bence. Bu arada benim süreç toplam 40 gün sürdü çok uzadı stok bekledim diye.
Verirler muhtemelen. İsterken şu şekilde konuşun. ''GS25F2'de yükselip alçalma ayarı yok. Eski monitörüm G24F2'de vardı. O özelliğe ihtiyaç duyuyorum...
Bulunduğum bölgede min. sepet tutarı 200, ben 220TL'ye medium döner aldım. 20TL'ye geldi. Bu arada aynı şubeden farklı cihazlar ile 4 adet aldım. Dün...
G25F2 pivot olan model, GS25F2 pivot olmayan model. İkisinde de hoparlör var dahili olarak 2w. Çok iş görmez ama yoklukta gider yani ahım şahım bir şey...
Konu biraz garip, Glorious gaming sitesinde 100 dolara yakın kuponum var. Türkiye'ye ürün göndermiyor, nasıl getirteceğimi de bilmiyorum. Yakın zamanda (3...