Mediamarkt Vatan vb gibi yerlerde mi oluyor sadece bilkom garantili olanlar sanırım indirim takip etmek daha mantıklı o fiyatlara düşüyorsa.
1744619623...
Merhaba hali hazırda 4070 super sistemim var. TV'den yatarak oyun oynama gibi bir düşüncem var. TV ile pc arasındaki mesafe fazla taşımak vs çok uğraştırıcı...
Standart bir 2K monitör. Çok da bir artısı yok ama güzel renk veriyor. 8bit ve 8bit+FRC ile 10 bit renk desteği var. Ben 8 bit ile 10 bit arasındaki farkı...
Ram frekanslarını kontrol ettin mi? Bir de valorant normal değil ama cs artık eskisine göre biraz daha ekran kartı kullanıyor güçlü bir ekran kartın yoksa...
Net 900TL indirim. Bazıları şimdi ölü soket falan diyecektir. Kimse kusura bakmasın ryzen 7 5800x3D yi A320 chipset anakart ile kullanan kimse yok! Soket...
Memnunum bir sıkıntı çıkarmadı bana bios güncellemeleri olsun driver kurulumu vs. Biosu anlaşılır undervolt/overclock falan kolay yapılıyor. Eksi sayılır mı...
İkinci el vs daha uyguna gelmeyecekse 14600kf al. 13600 kule tipi soğutucumda oyunlarda yüksek sıcaklıklara çıkıyordu internetten araştırıp undervolt yaptım...