Ben size yakın zamanda başıma gelen ve halletiğim bir sorunu yazayım. Kullandığım işletim sistemi Windows 10 Pro'ydu. Evdeki kediden dolayı tüm ekipmanları...
win11 e de geçmek istemiyorum. Elimdeki gamepad'i garantiye göndermeye karar verdim, bi baksınlar sorun yoksa kullanırım sorun varsa da wireless adaptör...
lineaya sorsan c-elysee der. Motor yönünden sorunsuz araç ama elektronik aksamında problem çıkarabilir ileride. Eğer sorunsuz bir dizel istiyorsan euro4...
win10. anakartım rog b660f, bluetooth sürücleri vs. güncel. Diğer cihazlarda kopma olmuyor. Araştırdım bu sorunu yaşayıp çözemeyen çok kişi var, xbox...
hepsiburadada yapılan yüzde 18 lik komisyonda 400 tl den alınan malı 925 tlden satarsan 234 tl kar kalıyor
yeni gelen yüzde 25 stopaj direk cirodan hesap...
Satış üzerinden stopaj olursa kimse e-ticarette ürün satmaz %25 cirodan vergi demek çoğu üründe kar edilen tutarın üzerinde demek
30 euroluk sınırı sözde...
Hepsiburada satıcı destek hattıyla görüştüm oran henüz net değil, haftaiçi kesinlik kazanacak dediler. Yukarıda bi arkadaşın da dediği gibi vergi oranı...
sahibinden, dolap gibi yerlerden yaptığın satışlar için sıkıntı olmaz. Ama onlar zaten e ticaretin en küçük ve önemsiz kısmı. Pazaryerlerinde hergün...