vidalara wd40 sıkıp açman ve güç kablolarını makaron ile bağlaman faydalı olacaktır. ısınma durumunda senin fan yetersiz kalabilir veya daha büyük risk...
yurtdışı ürünü olduğu için büyük ihtimal gümrükten geçmez ve garantisi sıkıntı. 61k fiyata 5080 fırsatı paylaşıldı bugün, normal fiyatından 5070ti almak...
2. el bir z serisi anakart kovala hocam, makul bir fiyat yoksa sıfır alma diye düşünüyorum ben de. hatta 12-13 bin bandına işlemciyle beraber anakart bulsan...
kf serisi dahili grafik barındırmayan seri, çok fiyat farkı yoksa ben grafik olmasını tercih ederim hocam. ekran kartına bir şey olduğunda veya sattığında en...
iç ekranı düşürüp vs kırdıysan kullanıcı hatası derler ve garanti kapsamına girmez. bedeli karşılığı yetkili serviste tamir ettirirsen garanti devam eder...
garanti şart hocam da, senin durumda anlamı kalmıyor. ekran bir şekilde arızalanır diye garanti lazım normal şartlarda ama senin ekran gitmiş zaten. başka...
CS GO, Valorant gibi CPU bound oyunlarda 2K yüksek ayarlarda minimal darboğazlar oluyor. 20den fazla single player AAA oyunu oynadım 2K'da birinde bile...
Ekran kartı en az 5060 alman lazım hocam, hatta gaming gen tr de ve erazer markasında 5070 ekran kartlı modeller var bu bütçeye. rami yüksek tutmaya çalış.