hocam sen kartı nereden alacaksın ben anlamadım. 31e alınan kart 7900xt olabilir. bugün sıcak fırsatlarda paylaşıldı nitro modeli için. 7800xt tr de 16k...
mcu tarafından ziyade, apex 3950 sensör ve 8k iletim hızına sahip, diğeri 3395 ve 4k. 199 daha ergo bir mouse. 4k her türlü yeterli günlük kullanıma...
https://www.eloshapes.com/mouse/compare?p=ajazz-aj159-apex-vs.-ajazz-aj199-pro-4k ergonomik farklılıklarını bir kenara bırakırsak, apex daha iyi donanımsal...
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere yerli ve milli klavyemiz haline gelen Aula F75'in herkesin merak ettiği south-north facing farkını göstermeye çalışacağım...
şuan kartımı uv ve oc ile 60derecede kullanıyorum hocam. dediğim gibi sıkıntım yok. sana denk gelmesine üzüldüm. bazı şeyler fiyat ile de bağlantılı veya...
mevcut kartımı 1 yıldır kullanıyorum, daha önce de 1 yıl 6700xt kullandım herhangi bir hata ile karşılaşmadım. hata alıyorum diye 3 yıllık ekran kartını...
sıfır ürün arayışındaysan ve illa nvidia olsun istiyorsan 4070super almanı, amd tarafında 7900gre veya 7900xt tavsiye ederim. 2. el tarafında da çok temiz...