Sana daha anlatacak bir seyim yok. Kendini buna inandirmissin. Gunahini cikarmak icinde foruma konu acmistin. Simdi ise bana kul hakkindan fln bahsediyorsun.
Kondisyon diye bir terim vardir hocam. Urunun temizligi/yipranmisligi hakkinda bilgi verir. Amazon bunu ikinci el olarak satacakti. Sana geldigi halinde cok...
Kullanabilirsin zaten ben sana kullanma demedim. Ancak sana geldigi haliyle simdiki hali bir mi sence? Bu islerde insanlik hali diye bir sey yok bence.
Ilk olarak net yorum yapmadim, soru sordum. Neyin kul hakki olup olmadigini biliyorum merak etme. Mesela sana kucuk bir cizikle gelen urunu iade etmek...
Daha 20 gün oldu alalı okulun ilk gününden bi tane görmemiş çekip almaya çalıştı kulağımdan yere düşürdü tam çıkışta allahtan üstüne kimse basmadı şöyle bir...
"DOSTUM" sen okuduğunu anlayamıyon mu? Ürün sana defolu geldiğinde iade etmek en büyük hakkın ancak ürün şuanda sana geldiği halinde değil ki sen ona...
Şimdi bu yüzsüzlükle, Amazon reddederse "Amazon Rezilliği" diye konu da açar.... Umarım kabul etmez kardeşim kullanıcı hatası bir ürünü neden iade etmeye...