coil whine sesi eğer kulaklıktan geliyorsa ya psu da yada elektrik tesisatında bir sıkıntı vardır diye yorumladım o ses genelde ekran kartı yüke bindiğinde...
hocam 850w 80 gold plus psu kasa olarak msı mag m100r var cpu 9700x için 360mm sıvı soğutma almıştım ama baya lüks olmuş normal bir kule tipi soğutucuda...
hocam büyük ihtimal yüksek yada ultra ayarlarda oynuyorsunuz ilk önce onu düşürmeniz lazım sonra bilgisayar güç ayarı dengeli ise onu yüksek performans...
öncelikle merhaba bütün forum sakinleri.Bilgisayarda sadece maksimum 2-3 saat oyun oynayan birisiyim. Aşağıda belirtmiş olduğum parçaları ekran kartı...
Hocam doğru haklısınız tabi ama öyle saatlerce bilgisayar başında durup vakit geçiren biri değilim işten sonra akşam stres atmak için arkadaşlarla 1-2 el...
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim herhangi bir aciliyetim söz konusu değil sizlerin tavsiyesi üzerine biraz daha bekleyip 9800x3d almak daha...
Hocam beni yanlış anlama 17 yıl oldu nerdeyse, amd phenom II x6 1055t kullanıyorum 3 adet hdd 1 adet sata ssd eskitti daha mavi ekran almadım hiç ve stok...
Öncelikle selamünaleyküm site sakinleri ben çoğunlukta oyun odaklı yeni bir sistem almayı düşünüyorum bütçem 55k öyle profesyonel bir oyuncu değilim erkan...