Arama sonuçları: *

1. C

Coil Whine Olan Ekran Kartı Kulaklığa Coil Whine Sesi Verir mi?

coil whine sesi eğer kulaklıktan geliyorsa ya psu da yada elektrik tesisatında bir sıkıntı vardır diye yorumladım o ses genelde ekran kartı yüke bindiğinde bobinlerden gelen sestir ve fan sesinden pek duyulmaz şöyle düşünün araç ses sistemi bağladınız ve alt yapınız yani elektrik tesisatınız iyi...
  2. C

Çözüldü✓ DDR5 Anakart önerisi

hocam 850w 80 gold plus psu kasa olarak msı mag m100r var cpu 9700x için 360mm sıvı soğutma almıştım ama baya lüks olmuş normal bir kule tipi soğutucuda yeterli olacakmış gerçi indirimde almıştım ilerde işime yarar
  3. C

RX 7700 XT 12 GB R5 7600 SIVI SOĞUTMALI Bİ SİSTEM FPS DROP

hocam büyük ihtimal yüksek yada ultra ayarlarda oynuyorsunuz ilk önce onu düşürmeniz lazım sonra bilgisayar güç ayarı dengeli ise onu yüksek performans yapın umarım sorununuz çözülür
  4. C

Ekran kartı önerisi r5 5600 işlemci ve 600 wat psu

hocam 2. el falan düşünürseniz 7-8k bandında 3070ti alınabilir 1080p'de sizi baya idare eder
  5. C

Çözüldü✓ DDR5 Anakart önerisi

şuan kullanmakta olduğum kartı önereyim gayet memnunum 9700x kullanıyorum bende 2 adet m2 ssd var 40 dereceyi geçmediler daha https://www.hepsiburada.com/msi-b650m-gaming-plus-wifi-am5-ddr5-7200mhz-oc-hdmi-dp-m-2-usb3-2-2-5g-lan-wi-fi-6e-matx-pm-HBC00005YM6GD
  6. C

Msı full modüler psu yardım

Merhaba arkadaşlar yeni aldığım sistemi topluyorum fakat kafama bir şey takıldı 24 pin kabloda pinlerin 1 tanesi boşta bağlantı yok normal mi bu
  7. C

R7 9800x3d mi yoksa r5 7600x mi ?

öncelikle merhaba bütün forum sakinleri.Bilgisayarda sadece maksimum 2-3 saat oyun oynayan birisiyim. Aşağıda belirtmiş olduğum parçaları ekran kartı haricinde 11.11 indirimlerinden faydalanarak normal ayırmış olduğum bütçeden daha uyguna almış bulunmaktayım. Şimdi gelelim soruma gördüğünüz gibi...
  8. C

7800x3d + 3070ti ekran kartlı sistem

Hocam doğru haklısınız tabi ama öyle saatlerce bilgisayar başında durup vakit geçiren biri değilim işten sonra akşam stres atmak için arkadaşlarla 1-2 el pubg veya lol oynuyorum sadece almışken donanım olarak günümüzün üst segment olmasada orta segmentte olması iyi olur diye düşündüm, birde...
  9. C

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim herhangi bir aciliyetim söz konusu değil sizlerin tavsiyesi üzerine biraz daha bekleyip 9800x3d almak daha mantıklı olacak bu arada ayırdığım bütçeye birşeyler daha koyabilirim teşekkürler
  10. C

Masaüstü bilgisayar topladım, sizce hataları veya tavsiyeleriniz neler?

Hocam beni yanlış anlama 17 yıl oldu nerdeyse, amd phenom II x6 1055t kullanıyorum 3 adet hdd 1 adet sata ssd eskitti daha mavi ekran almadım hiç ve stok fanı ile kullanıyorum maşallah yinede sen bilirsin
  11. C

Öncelikle selamünaleyküm site sakinleri ben çoğunlukta oyun odaklı yeni bir sistem almayı düşünüyorum bütçem 55k öyle profesyonel bir oyuncu değilim erkan kartı olarak 3070ti seçmemin sebebi halihazırda elimde bulunuyor olması, şuan kullandığım sistemi 2007 de yine kendim toplamıştım arada ufak...
  12. C

50K Bütçe ile Beyaz Odaklı RTX 4080 Sistem Dizme

aynı konuyu bende düşündüm :D:D
  13. C

60 k bütçe ile 4080 li kasa toplamak istiyorum önerilere açığım

tarihini sonradan farkettim kusura bakma
  14. C

param güvende ile mouse satılır mı?

ödeyeceğiniz komisyon miktarını hesaplayıp fiyatı güncelleyin bide paketleme işini özenle yapın ki geri dönüşler iyi olsun he birde ürünü değiştirip karşı tarafın iade etme riskide var bilemedim şimdi :unsure::unsure:
  15. C

R5 5600X sistem AM5 sistem için satılmalı mı?

diyelim ki arkadaşını dinledin ve 1 sene sabrettin dolar çıktı ama alacağın ürünlerin 1 sene sonra şimdikinden daha pahalı olmamasının bir imkanı yok çünkü dolar çıkarsa ürünlerde zamlanıyor hani desenki eski sistemimi bari alayım bi bakacaksın elindeki dolarda yetmiyor uzun lafın kısası midyata...
  16. C

Bisikletimi Satmayı Düşünüyorum Ne Kadara Satmalıyım Karar Veremedim

arkadaşın modeli o kadar etmez 2019 model max:3 bin tl ederi var. hatta aynı model sarı sitede 2.3K koymuş bisikletçi
  17. C

Wifi'yi wifi'dan alıp kabloluya çevirme

bilgisayarınıza ethernet kablosu ile bağlayın bu modelin driver olması lazım ordan kurup modem üzerinden internet aldığınız wifi şifresini girmelisiniz
  18. C

Wifi'yi wifi'dan alıp kabloluya çevirme

https://www.amazon.com.tr/dp/B0894L5BLS/ref=asc_df_B0894L5BLS1680008400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0894L5BLS&linkCode=asn evden 3 km uzaktaki bahçemde bunu kullandım dediğiniz şekilde ethernet kablusu ile bilgisayarıma bağlantı yapıyordum ama sizin işinizi buda görür...
  19. C

Oyunu başlatmak için yeterli sistem ve video belleğiniz yok. (TLOU Part 1)

windows boştayken bile 4,5 - 5,5 gb arasında bellek kullanıyor yani senin oyunu açmak için 3 gb gibi bir ram bellek kalıyor oda oyunu çalıştırmaz ayrıca oyunu indirdikten sonra ssd'niz %95 civarında dolu ise o zamanda sıkıntı yaşayabilirsin diye düşünüyorum
Top Bottom